Oj tam, dobrze jest.
Papier p1200/1500/2000/2500... poprawiĂŚ trizactem 3000, poszmyraĂŚ pastÂą tempo na wiertarce i bĂŞdzie... miodzio....
No i siĂŞ zesraÂło, jak to zwykle bywa przyjdzie ten moment kiedy granica moÂżliwoÂści ckd zostaje przekroczona i efekt widoczny.
Ta temperatura, ta wilgotnoœÌ, ten dzieù
a moÂże tak za grubo polaÂłeÂś ?? albo jakimÂś plakiem siĂŞ bawiÂłeÂś. ja wczoraj u kumpla zrobiÂłem test. stary bÂłotnik 1 warstwa bazy odszedÂłem 15m i psikÂłem plakiem w drugÂą strona , 2 warstwa bazy i piekne oczka
a patrzaÂł na mnie z niedowirzaniem
a sie spieprzyÂło, ja bez takich osuszaczĂłw malowaÂłem tylko na tym jednym przy pistolecie i nigdy mi nie wyszÂło a jak zaczynaÂłem to caÂły bok polakierowaÂłem zez tych cenzuraÂłek bo jak zaczynaÂłem to ie wiedziaÂłem i nic nie wyszÂło bo pilnowaÂłem Âżeby kompresor wody nie miaÂł
sory za to ale masz dobry sprzĂŞt profesjonalny a po mimo tego kaszana
RozkrĂŞcaÂłeÂś sprĂŞÂżarkĂŞ wczoraj, pewnie nawaliÂłeÂś syfu albo paluchy upaprane w oleju, poskÂładaÂłeÂś sprĂŞÂżarkĂŞ z umazianym cylindrem i tÂłokami. SmarowidÂło poszÂło dalej i masz skutek. MoÂżliwe Âże o czymÂś zapomniaÂłeÂś, (moÂże uszczelka jakaÂś) w tej dÂłubaninie i teraz wali olejem do zbiornika. Biedny CKD, tak go szkoda.
Panie kochany, weÂź wyciÂągnij ten filterek olejowy, czerwony ckd i zobacz czy nie masz w nim oleju i czy czasem siĂŞ nie przepeÂłniÂł.
Ckd to, Âże tak powiem dziaÂła wyÂśmienicie, jak siĂŞ ma szczĂŞÂście i naprawdĂŞ dobrÂą sprĂŞÂżarkĂŞ.
Nie nie odkrecalem ja tylko z mocowania i wymienialemzawor przy butli sprezarka oleju nie puszcza filtr mam tylko odwadniacz ckd nie odolejacz. Czym go czyscic?
BenzynÂą ekstrakcyjnÂą wymyj ten biaÂły filterek. Wzystko dokÂładnie, rozbierz na czĂŞÂści pierwsze.
Ten zbiorniczek plastikowy przezroczysty moÂże umyj w wodzie z ludwikiem, bo jak je wymyjesz kilka razy w benzynie to zmatowiejÂą.
no niewiem
mnie sie wydaje ze to gadzety ktore sa chwilowym rozwiazaniem,nie zawsze skutecznym....
kazda tego typu kupa powoduje dodatkoww tlumienie przeplywu....a jak wiadomo wiatru nigdy za wiele
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum