Autor |
Wiadomość |
 |
manieks
|
Wysłany: 2010-03-17, 13:16 GRATULACJE!
|
|
|

|
Chciałbym pogratulować zwycięzcy, podziękować serdecznie wszystkim głosującym na moje bohomazy oraz sponsorom za gest. Nie można zapomnieć również o ogromnym wkładzie pracy, który admini, moderator oraz wszyscy zaangażowani włożyli w organizację konkursu.
Dzięki Wielkie i mam nadzieję, że konkurs stanie się tradycją tego forum.
Pozdrawiam,
maniek |
_________________ - ALS IXN XAN -
www.airbrushlab.pl | www.maniex.pl | www.muraliki.pl
 |
|
|
|
 |
LoboLoco
|
Wysłany: 2010-03-17, 13:44
|
|
|

|
Chciałbym przyłączyć się do gratulacji, oraz również podziękować głosującym |
_________________ >>> Airbrush'Lab <<< |
|
|
|
 |
lukasz509
|
Wysłany: 2010-03-17, 16:28
|
|
|
|
a gdzie pisze kto wygrał z głosujących te koszulki itp??? |
|
|
|
 |
DrCruel
|
Wysłany: 2010-03-17, 22:48
|
|
|

|
Ja również gratuluję zwycięzcom. Brawo Cieszę się również, że udało sie dojść do tego momentu bo przecież pamiętamy jak ciężko było i trwało to jeśli dobrze pamiętam... ponad rok
Dalsze sprawy formalne niebawem załatwimy a teraz zapraszamy do dyskusji o konkursie, jego organizacji, poziomie i poszczególnych pracach.
@lukasz509, zestawy dla głosujących oczywiście rozlosuję jak tylko dotrę do domu bo teraz jestem w delegacji i stoję na Orlenie |
|
|
|
 |
lukasz509
|
Wysłany: 2010-03-18, 12:59
|
|
|
|
a czyli narazie nie wylosowałeś nikogo :P a gdzie będą wyniki ?? |
|
|
|
 |
tess
|
Wysłany: 2010-03-18, 13:02
|
|
|
|
Witam, oglądałem te prace z konkursu jako zielony w temacie i zastanawia mnie, jak to jest że niektóre prace sprawiają wrażenie takich realnych z dużą głębią i czystością? Chodzi mi np. o pracę "dino" Sebastiana Tkaczyka, czy to jest kwestia umiejętności, sprzętu czy farb? Bardzo podoba mi sie ta praca. |
|
|
|
 |
LoboLoco
|
Wysłany: 2010-03-18, 13:29
|
|
|

|
To efekt wszystkich tych czynników, z których najważniejsze jest doświadczenie moim zdaniem... |
_________________ >>> Airbrush'Lab <<< |
|
|
|
 |
setka
|
Wysłany: 2010-03-26, 11:04
|
|
|
|
Wielki ukłon w stronę osób, które podjęły się zorganizowania konkursu. Odwaliliście kawał dobrej roboty! Właśnie tego typu przedsięwzięcia są bodźcem dla polskiej sceny aerografii. Podziękowania dla wszystkich, którzy głosowali na moje prace! Podziękowania dla sponsorów za wspaniałe nagrody! Gratulacje dla wszystkich uczestników konkursu! Szacunek dla tych, którzy malują z pasji a nie tylko dla pieniędzy! Oby tak dalej! Keep it real!!!!
Sebastian "Setka" Tkaczyk |
|
|
|