Autor |
Wiadomość |
 |
ToSzEk89
|
Wysłany: 2012-09-11, 12:04 Pistolet lakierniczy Air Gunsa IWATA AZ3 IMPACT
|
0
|
|
|
|
Witam
Czytaj¹c forum mozna znaleŸÌ du¿o informacji o IWATA Air-Gunsa AZ3 HTE2 1,3, natomiast nie mog³em znaleŸc ¿adnych informacji o "udoskonalonej" wersji IMPACT, czy ktoœ z forumowiczów móg³by coœ napisac na jego temat ?? Czy warto do³o¿yÌ do standardowej AirGunsy te 300 z³ i kupiÌ wersjê impact ok 750 z³ ?? Niby jest napisane ¿e poprawiono strumieù miot³ê i niby da rade osi¹gnaÌ 30 cm szerokosci jak jest w rzeczywistoœci ??
Wiem Âże sata jest najlepsza ale chciaÂłbym uslyszeĂŚ jakieÂś opinie kogoÂś kto miaÂł to w reku, ba nawet uÂżywaÂł jak jest w porĂłwnaniu do zwykÂłej airgunsy ?? Czy nie zawracaĂŚ sobie gÂłowy i kupiĂŚ AZ3 HTE2
Pozdrawiam i z gĂłry dzieki za info |
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wysłany: 2012-09-11, 23:31
|
0
|
|
|

|
Kolego miaÂłem jÂą "w rĂŞkach" na Targach w Poznaniu w kwietniu tego roku
Ta "czarna" jest znacznie Âładniejsza od "srebrnej" Ale nie dane mi byÂło tym malowaĂŚ takÂże ÂśmiaÂło kupuj i napisz nam jakie masz "wraÂżenia" po lakierowaniu tym pistoletem
PamiĂŞtaj Âże bĂŞdziesz chyba pierwszym o jakim sÂłyszano Âże kupiÂł ten model pistoletu
KtoÂś jednak musi byĂŚ "tym pierwszym"
I zobacz jaka jest "promocja" obniÂżono cenĂŞ tego modelu z okoÂło 1200zÂł na ...... okoÂło 750zÂł To musi byĂŚ "prawdziwa okazja"
Pozdrawiam!
ps. Dodam jeszcze ¿e nie s³ysza³em aby jakiekolwiek ASO w woj. £ódzkim mia³o ten model pistoletu w swoich lakierniach Saty i to ró¿ne modele to maj¹ ale Air Gunsy ju¿ nie i to ¿adnej |
|
|
|
 |
diablo74
|
Wysłany: 2012-09-11, 23:48
|
0
|
|
|
|
mia³em az3 i az30 i specjalnie nie ma miêdzy nimi ró¿nicy w jakoœci i szybkoœci natrysku ale do sedna impact jest nastêpc¹ az30 resztê dopisz sobie sam, mo¿e i coœ tam poprawiono w tym pistolecie ale o tym to te¿ chêtnie bym poczyta³ od jakiegoœ u¿ytkownika pozdrawiam |
|
|
|
 |
ToSzEk89
|
Wysłany: 2012-09-12, 11:15
|
0
|
|
|
|
Robertlodz09 napisał/a: |
ps. Dodam jeszcze ¿e nie s³ysza³em aby jakiekolwiek ASO w woj. £ódzkim mia³o ten model pistoletu w swoich lakierniach Saty i to ró¿ne modele to maj¹ ale Air Gunsy ju¿ nie i to ¿adnej |
Ni jak nie mam zamiaru malowac nim w Âżadnym ASO lub teÂż otwieraĂŚ wÂłasnego..... OgĂłlnie nie wiem po co wogĂłle porĂłwnywaĂŚ AirGunse do Saty ?? Jaki to ma sens ?? ÂŻebym zajmowaÂł siĂŞ malowaniem nadwozi samochodĂłw choĂŚ trochĂŞ "profesjonalnie" nawet bym nie zadawaÂł takiego pytania, ale jak pistolet bĂŞdzie uÂżywany 3 razy w roku to jaki jest sens wyÂłoÂżyĂŚ min 1,5 tys ?? W takim razie zobaczymy jak siĂŞ sprawdzi Airgunsa za 450 zÂł
Pozdro i dzieki za odpowiedzi |
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wysłany: 2012-09-12, 11:47
|
0
|
|
|

|
ToSzEk89 napisał/a: | pistolet bĂŞdzie uÂżywany 3 razy w roku to jaki jest sens wyÂłoÂżyĂŚ min 1,5 tys ? |
Nie no w takim wypadku to najlepiej kupiĂŚ sobie Sico za 100zÂł I byĂŚ "szczĂŞÂśliwym posiadaczem"
ToSzEk89 napisał/a: | OgĂłlnie nie wiem po co wogĂłle porĂłwnywaĂŚ AirGunse do Saty ?? Jaki to ma sens ?? |
Abyœ "zobaczy³" ró¿nicê pomiêdzy profesjonalnym pistoletem a jego "imitacj¹"
Proponuje poszukaĂŚ na YuTub..e filmik gdzie porĂłwnujÂą Air Gunse AZ3 z IwatÂą Supernova Zobaczysz wtedy tÂą "rĂłznicĂŞ w pracy" pistoletem za 400zÂł i tym za 2000 tys.zÂł ToSzEk89 napisał/a: | nie mam zamiaru malowac nim w Âżadnym ASO |
W ASO pracownicy dostajÂą narzĂŞdzia i nie muszÂą ich przynosiĂŚ "z domu" tak jak u niektĂłrych "prywaciarzy"
Pozdrawiam z uÂśmiechem |
|
|
|
 |
Sw.Piotrek
|
Wysłany: 2012-09-12, 22:24
|
0
|
|
|
|
|
|
|
 |
brandbo
|
Wysłany: 2014-10-09, 09:04
|
0
|
|
|
|
witam...czy ktoÂś moÂże mi podpowiedzieĂŚ czy moÂżna zmodyfikowaĂŚ az3 hte2 zakÂładajÂąc mu zestaw iglica dysza materiaÂłowa i powietrzna z impacta? a moÂże tylko powietrzna by podeszÂła?? narzekam na sÂłabe rozbicie materiaÂłu w tym az3, jedynie po skrĂŞceniu miotÂły na 10 cm w miare maluje,ale wiadomo do samych klapek od paliwa i zaslepek od haka w zderzaku nie bede go trzymaÂł w domu... |
|
|
|