Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
Lackdoctor 
Wysłany: 2015-01-16, 00:28   TrzeÂźwy inaczej - zakÂład.
0
UP DOWN

Czas na maÂłe update w zwiazku z niedoszÂłym zakÂładem.
RĂłznica zdaĂą w sprawie czego dotyczy zaklad uniemozliwia wypracowanie wspĂłlnego stanowiska co do podpisania umowy...
Wiec zgodnie z zaleceniem TrzeŸwego (nie znam do dzis danych personalnych, telefonu, mimo wielokrotnych próœb itd) wyrazam swoja wole i rezygnujê ze sporu.
trzeÂźwy inaczej napisał/a:
Dlatego rezygnacja z niej rĂłwnieÂż musi byĂŚ wyraÂżona w sposĂłb jednoznaczny i do momentu braku wyraÂźnej woli wycofania siĂŞ ze sporu, bĂŞdzie trwaÂł proces zmierzajÂący do jego przeprowadzenia, ktĂłry niesie za sobÂą koszty. WiĂŞc jeÂżeli jesteÂś na tyle zdeterminowany, to niechaj wygra sprytniejszy.....Pozwodzenia.

To tyle.
Po 20 mailach wymienionych miedzy nami... zero ustaleĂą.
Wiec koniec, dziekuje.

Nie bedĂŞ lataÂł po prawnikach bo nie mam z czym, nie mam do kogo skierowaĂŚ korespondencji od prawnika.

trzeÂźwy inaczej napisał/a:
W przypadku nieprzyst¹pienia przez Pana do testu z jakiegokolwiek powodu, innego ni¿ oficjalne wycofanie siê ze sporu, bêdê domaga³ siê od Pana zwrotu poniesionych kosztów, oraz zadoœÌuczynienia w formie finansowej, z powodu niewywi¹zania siê z zawartej umowy. Pozdrawiam

Ok, wycofuje siĂŞ.

Pozdrawiam.

trzeÂźwy inaczej
Wysłany: 2015-01-17, 18:04   
0
UP DOWN

https://www.youtube.com/watch?v=nwrAJMZUPKM

LAKIEROWANKO Strona Główna » POZOSTAÂŁE » Off Topic

Odpowiedz do tematu