|
Czas na maÂłe update w zwiazku z niedoszÂłym zakÂładem.
RĂłznica zdaĂą w sprawie czego dotyczy zaklad uniemozliwia wypracowanie wspĂłlnego stanowiska co do podpisania umowy...
Wiec zgodnie z zaleceniem TrzeŸwego (nie znam do dzis danych personalnych, telefonu, mimo wielokrotnych próœb itd) wyrazam swoja wole i rezygnujê ze sporu.
trzeÂźwy inaczej napisał/a: | Dlatego rezygnacja z niej rĂłwnieÂż musi byĂŚ wyraÂżona w sposĂłb jednoznaczny i do momentu braku wyraÂźnej woli wycofania siĂŞ ze sporu, bĂŞdzie trwaÂł proces zmierzajÂący do jego przeprowadzenia, ktĂłry niesie za sobÂą koszty. WiĂŞc jeÂżeli jesteÂś na tyle zdeterminowany, to niechaj wygra sprytniejszy.....Pozwodzenia. |
To tyle.
Po 20 mailach wymienionych miedzy nami... zero ustaleĂą.
Wiec koniec, dziekuje.
Nie bedĂŞ lataÂł po prawnikach bo nie mam z czym, nie mam do kogo skierowaĂŚ korespondencji od prawnika.
trzeÂźwy inaczej napisał/a: | W przypadku nieprzystÂąpienia przez Pana do testu z jakiegokolwiek powodu, innego niÂż oficjalne wycofanie siĂŞ ze sporu, bĂŞdĂŞ domagaÂł siĂŞ od Pana zwrotu poniesionych kosztĂłw, oraz zadoœÌuczynienia w formie finansowej, z powodu niewywiÂązania siĂŞ z zawartej umowy. Pozdrawiam |
Ok, wycofuje siĂŞ.
Pozdrawiam. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|