Autor |
Wiadomo¶æ |
|
barteek933
|
Wys³any: 2016-04-19, 21:10 kombinezon
|
0
|
|
|
Pomóg³: 14 razy Posty: 824
|
Jakich kombinezonów u¿ywacie do lakierowania bo muszê co¶ kupiæ bo mam do¶æ tych syfów a napewno czê¶æ z nich to jest z ubrañ ...
jednorazowy jak kupicie to starczy na kilka razy czy to w ogóle nie op³acalne ? wola³ bym kupiæ co¶ takiego co d³u¿ej mi pos³u¿y i ¿eby nie by³a to jaka¶ lipa co bêdzie z niej taki sam syf lecia³ co z zwyk³ego ubrania |
|
|
|
|
³ysy73
|
Wys³any: 2016-04-19, 21:38
|
0
|
|
|
Pomóg³: 23 razy Posty: 978
|
barteek933 napisa³/a: | wola³ bym kupiæ co¶ takiego co d³u¿ej mi pos³u¿y i ¿eby nie by³a to jaka¶ lipa co bêdzie z niej taki sam syf lecia³ co z zwyk³ego ubrania | Kup z materia³u i bêdzie d³ugo s³u¿y³ - je¶li nie masz problemów ze zwieraczami oczywi¶cie
Ja normalnie wwalam taki do pralki razem z ciuchami i nie ma z tym ¿adnego problemu. |
|
|
|
|
barteek933
|
Wys³any: 2016-04-19, 22:22
|
0
|
|
|
Pomóg³: 14 razy Posty: 824
|
³ysy73 napisa³/a: | barteek933 napisa³/a: | wola³ bym kupiæ co¶ takiego co d³u¿ej mi pos³u¿y i ¿eby nie by³a to jaka¶ lipa co bêdzie z niej taki sam syf lecia³ co z zwyk³ego ubrania | Kup z materia³u i bêdzie d³ugo s³u¿y³ - je¶li nie masz problemów ze zwieraczami oczywi¶cie
Ja normalnie wwalam taki do pralki razem z ciuchami i nie ma z tym ¿adnego problemu. |
nie wiem jakie ty masz problemy xD nie wnikam
zamówiê materia³owy i powinno byæ lepiej |
|
|
|
|
tom cio
|
Wys³any: 2016-04-19, 22:34
|
0
|
|
|
Pomóg³: 4 razy Posty: 179
|
Mam taki materia³owy z bolla, prany ju¿ kilka razy i jest ok, mêczê go ju¿ chyba rok, my¶lê o zmianie bo brudny ju¿, teraz trafi³ mi siê z innego materia³u, nie potrafiê go opisaæ ale mam nadziejê ¿e te¿ bêdzie ok. |
|
|
|
|
³ysy73
|
Wys³any: 2016-04-19, 22:53
|
0
|
|
|
Pomóg³: 23 razy Posty: 978
|
No to¿ pisa³em o materia³owym
We¼ materia³owy i bêdziesz go normalnie co jaki¶ czas wwala³ do pralki razem z ciuchami roboczymi. |
|
|
|
|
Fikardol
|
Wys³any: 2016-05-06, 07:34
|
0
|
|
|
|
No w³a¶nie ja tam muszê sobie te¿ taki kombinezon ogaran±æ bo tak to lipa jest bez tego
|