Autor |
Wiadomość |
 |
barteek933
|
Wysłany: 2016-04-19, 22:10 kombinezon
|
0
|
|
|
|
Jakich kombinezonów u¿ywacie do lakierowania bo muszê coœ kupiÌ bo mam doœÌ tych syfów a napewno czêœÌ z nich to jest z ubraù ...
jednorazowy jak kupicie to starczy na kilka razy czy to w ogĂłle nie opÂłacalne ? wolaÂł bym kupiĂŚ coÂś takiego co dÂłuÂżej mi posÂłuÂży i Âżeby nie byÂła to jakaÂś lipa co bĂŞdzie z niej taki sam syf leciaÂł co z zwykÂłego ubrania |
|
|
|
 |
Âłysy73
|
Wysłany: 2016-04-19, 22:38
|
0
|
|
|
|
barteek933 napisał/a: | wolaÂł bym kupiĂŚ coÂś takiego co dÂłuÂżej mi posÂłuÂży i Âżeby nie byÂła to jakaÂś lipa co bĂŞdzie z niej taki sam syf leciaÂł co z zwykÂłego ubrania | Kup z materiaÂłu i bĂŞdzie dÂługo sÂłuÂżyÂł - jeÂśli nie masz problemĂłw ze zwieraczami oczywiÂście
Ja normalnie wwalam taki do pralki razem z ciuchami i nie ma z tym Âżadnego problemu. |
|
|
|
 |
barteek933
|
Wysłany: 2016-04-19, 23:22
|
0
|
|
|
|
Âłysy73 napisał/a: | barteek933 napisał/a: | wolaÂł bym kupiĂŚ coÂś takiego co dÂłuÂżej mi posÂłuÂży i Âżeby nie byÂła to jakaÂś lipa co bĂŞdzie z niej taki sam syf leciaÂł co z zwykÂłego ubrania | Kup z materiaÂłu i bĂŞdzie dÂługo sÂłuÂżyÂł - jeÂśli nie masz problemĂłw ze zwieraczami oczywiÂście
Ja normalnie wwalam taki do pralki razem z ciuchami i nie ma z tym Âżadnego problemu. |
nie wiem jakie ty masz problemy xD nie wnikam
zamĂłwiĂŞ materiaÂłowy i powinno byĂŚ lepiej |
|
|
|
 |
tom cio
|
Wysłany: 2016-04-19, 23:34
|
0
|
|
|
|
Mam taki materiaÂłowy z bolla, prany juÂż kilka razy i jest ok, mĂŞczĂŞ go juÂż chyba rok, myÂślĂŞ o zmianie bo brudny juÂż, teraz trafiÂł mi siĂŞ z innego materiaÂłu, nie potrafiĂŞ go opisaĂŚ ale mam nadziejĂŞ Âże teÂż bĂŞdzie ok. |
|
|
|
 |
Âłysy73
|
Wysłany: 2016-04-19, 23:53
|
0
|
|
|
|
No toÂż pisaÂłem o materiaÂłowym
WeÂź materiaÂłowy i bĂŞdziesz go normalnie co jakiÂś czas wwalaÂł do pralki razem z ciuchami roboczymi. |
|
|
|
 |
Fikardol
|
Wysłany: 2016-05-06, 08:34
|
0
|
|
|
|
No w³aœnie ja tam muszê sobie te¿ taki kombinezon ogaran¹Ì bo tak to lipa jest bez tego
|