Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
barteek933
Wysłany: 2016-04-19, 22:10   kombinezon
0
UP DOWN

Jakich kombinezonów u¿ywacie do lakierowania bo muszê coœ kupiÌ bo mam doœÌ tych syfów a napewno czêœÌ z nich to jest z ubraù ...

jednorazowy jak kupicie to starczy na kilka razy czy to w ogĂłle nie opÂłacalne ? wolaÂł bym kupiĂŚ coÂś takiego co dÂłuÂżej mi posÂłuÂży i Âżeby nie byÂła to jakaÂś lipa co bĂŞdzie z niej taki sam syf leciaÂł co z zwykÂłego ubrania :D

Âłysy73 
Wysłany: 2016-04-19, 22:38   
0
UP DOWN

barteek933 napisał/a:
wolaÂł bym kupiĂŚ coÂś takiego co dÂłuÂżej mi posÂłuÂży i Âżeby nie byÂła to jakaÂś lipa co bĂŞdzie z niej taki sam syf leciaÂł co z zwykÂłego ubrania
Kup z materiaÂłu i bĂŞdzie dÂługo sÂłuÂżyÂł - jeÂśli nie masz problemĂłw ze zwieraczami oczywiÂście :D
Ja normalnie wwalam taki do pralki razem z ciuchami i nie ma z tym Âżadnego problemu.

barteek933
Wysłany: 2016-04-19, 23:22   
0
UP DOWN

Âłysy73 napisał/a:
barteek933 napisał/a:
wolaÂł bym kupiĂŚ coÂś takiego co dÂłuÂżej mi posÂłuÂży i Âżeby nie byÂła to jakaÂś lipa co bĂŞdzie z niej taki sam syf leciaÂł co z zwykÂłego ubrania
Kup z materiaÂłu i bĂŞdzie dÂługo sÂłuÂżyÂł - jeÂśli nie masz problemĂłw ze zwieraczami oczywiÂście :D
Ja normalnie wwalam taki do pralki razem z ciuchami i nie ma z tym Âżadnego problemu.

nie wiem jakie ty masz problemy xD nie wnikam :D
zamĂłwiĂŞ materiaÂłowy i powinno byĂŚ lepiej :)

tom cio
Wysłany: 2016-04-19, 23:34   
0
UP DOWN

Mam taki materiaÂłowy z bolla, prany juÂż kilka razy i jest ok, mĂŞczĂŞ go juÂż chyba rok, myÂślĂŞ o zmianie bo brudny juÂż, teraz trafiÂł mi siĂŞ z innego materiaÂłu, nie potrafiĂŞ go opisaĂŚ ale mam nadziejĂŞ Âże teÂż bĂŞdzie ok.

Âłysy73 
Wysłany: 2016-04-19, 23:53   
0
UP DOWN

No toÂż pisaÂłem o materiaÂłowym :)
WeÂź materiaÂłowy i bĂŞdziesz go normalnie co jakiÂś czas wwalaÂł do pralki razem z ciuchami roboczymi.

Fikardol
Wysłany: 2016-05-06, 08:34   
0
UP DOWN

No w³aœnie ja tam muszê sobie te¿ taki kombinezon ogaran¹Ì bo tak to lipa jest bez tego

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Pomoc dla amatorĂłw

Odpowiedz do tematu