Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
barteek933
Wys³any: 2016-04-19, 21:10   kombinezon
0
UP DOWN

Pomóg³: 14 razy
Jakich kombinezonów u¿ywacie do lakierowania bo muszê co¶ kupiæ bo mam do¶æ tych syfów a napewno czê¶æ z nich to jest z ubrañ ...

jednorazowy jak kupicie to starczy na kilka razy czy to w ogóle nie op³acalne ? wola³ bym kupiæ co¶ takiego co d³u¿ej mi pos³u¿y i ¿eby nie by³a to jaka¶ lipa co bêdzie z niej taki sam syf lecia³ co z zwyk³ego ubrania :D

³ysy73 
Wys³any: 2016-04-19, 21:38   
0
UP DOWN

Pomóg³: 23 razy
barteek933 napisa³/a:
wola³ bym kupiæ co¶ takiego co d³u¿ej mi pos³u¿y i ¿eby nie by³a to jaka¶ lipa co bêdzie z niej taki sam syf lecia³ co z zwyk³ego ubrania
Kup z materia³u i bêdzie d³ugo s³u¿y³ - je¶li nie masz problemów ze zwieraczami oczywi¶cie :D
Ja normalnie wwalam taki do pralki razem z ciuchami i nie ma z tym ¿adnego problemu.

barteek933
Wys³any: 2016-04-19, 22:22   
0
UP DOWN

Pomóg³: 14 razy
³ysy73 napisa³/a:
barteek933 napisa³/a:
wola³ bym kupiæ co¶ takiego co d³u¿ej mi pos³u¿y i ¿eby nie by³a to jaka¶ lipa co bêdzie z niej taki sam syf lecia³ co z zwyk³ego ubrania
Kup z materia³u i bêdzie d³ugo s³u¿y³ - je¶li nie masz problemów ze zwieraczami oczywi¶cie :D
Ja normalnie wwalam taki do pralki razem z ciuchami i nie ma z tym ¿adnego problemu.

nie wiem jakie ty masz problemy xD nie wnikam :D
zamówiê materia³owy i powinno byæ lepiej :)

tom cio
Wys³any: 2016-04-19, 22:34   
0
UP DOWN

Pomóg³: 4 razy
Mam taki materia³owy z bolla, prany ju¿ kilka razy i jest ok, mêczê go ju¿ chyba rok, my¶lê o zmianie bo brudny ju¿, teraz trafi³ mi siê z innego materia³u, nie potrafiê go opisaæ ale mam nadziejê ¿e te¿ bêdzie ok.

³ysy73 
Wys³any: 2016-04-19, 22:53   
0
UP DOWN

Pomóg³: 23 razy
No to¿ pisa³em o materia³owym :)
We¼ materia³owy i bêdziesz go normalnie co jaki¶ czas wwala³ do pralki razem z ciuchami roboczymi.

Fikardol
Wys³any: 2016-05-06, 07:34   
0
UP DOWN

No w³a¶nie ja tam muszê sobie te¿ taki kombinezon ogaran±æ bo tak to lipa jest bez tego

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Pomoc dla amatorów

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: