Autor |
Wiadomość |
 |
maaks
|
Wysłany: 2009-05-19, 13:55 The Prodigy
|
0
|
|
|
|
|
|
|
 |
LoboLoco
|
Wysłany: 2009-05-19, 14:34
|
0
|
|
|

|
OgĂłlnie fajnie.... twoje prace sÂą na takim poziomie ze ziĂŞÂżko jest powiedzieĂŚ coÂś krytycznego i konstruktywnego zarazem... jedynie kompozycja pozostaje lekko w tyle, ale wyczucie przestrzeni przychodzi z czasem... przynajmniej u mnie
moim zdaniem dajesz rade... |
_________________ >>> Airbrush'Lab <<< |
|
|
|
 |
dawid
|
Wysłany: 2009-05-19, 16:43
|
0
|
|
|

|
Moim zdaniem jak najbardziej przestrzen odczowalna postac na pierwszym planie jest zrobiona dokladniejsza kreska , drugi plan bardziej rozmyty mysle i wydaje mi sie ze pracka na poziomie bardzo realistyczna i jak narazie to najleprza twoja pracka jaka widzialem! brawo |
_________________ hmmm |
|
|
|
 |
acidhouse
|
Wysłany: 2009-05-19, 20:15
|
0
|
|
|
Kustom Kulture

|
to ja teÂż doÂżuce 5 groszy - widaĂŚ granice maski a praca wy..na tzn khem bardzo Âładna |
_________________ Training all life
 |
|
|
|
 |
LoboLoco
|
Wysłany: 2009-05-20, 08:55
|
0
|
|
|

|
Z wyczuciem przestrzeni chodziÂło mi o charmonijnÂą kompozycjĂŞ i zapeÂłnienie koszulki po caÂłoÂści... dobranie odpowiedniej ostroÂści do kolejnych planĂłw, lub jak kto woli perspektywy powietrznej to jedna sprawa... a tworzenie kompozycji tworzÂącej kompletnÂą przestrzeĂą dla tematu pracy to inna rzecz... to nie zmienia faktu ze praca mi siĂŞ podoba, co na swĂłj sposĂłb napisaÂłem w poÂście wyÂżej.... |
_________________ >>> Airbrush'Lab <<< |
|
|
|
 |
maaks
|
Wysłany: 2009-05-20, 09:13
|
0
|
|
|
|
Nad zapeÂłnieniem koszulki po caÂłoÂści jeszcze pomyÂśle. ChciaÂłem domalowaĂŚ ramke kliszy
ale nie wiem czy bedzie to dobrze wyglÂądaĂŚ ew. logo zespoÂłu. Wszystko do przemyÂślenia
DziĂŞki za opinie czas dziaÂłaĂŚ dalej |
_________________ www.maaks.pl |
|
|
|
 |
over
|
Wysłany: 2009-05-22, 18:00
|
0
|
|
|
|
pomys³ z klisza fajny ale juz chyba za ma³o na nia miejsca, polecam napis the prodigu jakas fajna czcianka i odrobine t³a..ogó³em bardzo dobra praca kompozycja tez kozak:) |
|
|
|