Autor |
Wiadomo¶æ |
|
maaks
|
Wys³any: 2009-05-19, 12:55 The Prodigy
|
0
|
|
|
|
|
|
|
|
LoboLoco
|
Wys³any: 2009-05-19, 13:34
|
0
|
|
|
Pomóg³: 13 razy Posty: 657 Sk±d: Silesia
|
Ogólnie fajnie.... twoje prace s± na takim poziomie ze ziê¿ko jest powiedzieæ co¶ krytycznego i konstruktywnego zarazem... jedynie kompozycja pozostaje lekko w tyle, ale wyczucie przestrzeni przychodzi z czasem... przynajmniej u mnie
moim zdaniem dajesz rade... |
_________________ >>> Airbrush'Lab <<< |
|
|
|
|
dawid
|
Wys³any: 2009-05-19, 15:43
|
0
|
|
|
Pomóg³: 6 razy Posty: 577
|
Moim zdaniem jak najbardziej przestrzen odczowalna postac na pierwszym planie jest zrobiona dokladniejsza kreska , drugi plan bardziej rozmyty mysle i wydaje mi sie ze pracka na poziomie bardzo realistyczna i jak narazie to najleprza twoja pracka jaka widzialem! brawo |
_________________ hmmm |
|
|
|
|
acidhouse
|
Wys³any: 2009-05-19, 19:15
|
0
|
|
|
Kustom Kulture
Pomóg³: 10 razy Posty: 267
|
to ja te¿ do¿uce 5 groszy - widaæ granice maski a praca wy..na tzn khem bardzo ³adna |
_________________ Training all life
|
|
|
|
|
LoboLoco
|
Wys³any: 2009-05-20, 07:55
|
0
|
|
|
Pomóg³: 13 razy Posty: 657 Sk±d: Silesia
|
Z wyczuciem przestrzeni chodzi³o mi o charmonijn± kompozycjê i zape³nienie koszulki po ca³o¶ci... dobranie odpowiedniej ostro¶ci do kolejnych planów, lub jak kto woli perspektywy powietrznej to jedna sprawa... a tworzenie kompozycji tworz±cej kompletn± przestrzeñ dla tematu pracy to inna rzecz... to nie zmienia faktu ze praca mi siê podoba, co na swój sposób napisa³em w po¶cie wy¿ej.... |
_________________ >>> Airbrush'Lab <<< |
|
|
|
|
maaks
|
Wys³any: 2009-05-20, 08:13
|
0
|
|
|
|
Nad zape³nieniem koszulki po ca³o¶ci jeszcze pomy¶le. Chcia³em domalowaæ ramke kliszy
ale nie wiem czy bedzie to dobrze wygl±daæ ew. logo zespo³u. Wszystko do przemy¶lenia
Dziêki za opinie czas dzia³aæ dalej |
_________________ www.maaks.pl |
|
|
|
|
over
|
Wys³any: 2009-05-22, 17:00
|
0
|
|
|
|
pomys³ z klisza fajny ale juz chyba za ma³o na nia miejsca, polecam napis the prodigu jakas fajna czcianka i odrobine t³a..ogó³em bardzo dobra praca kompozycja tez kozak:) |
|
|
|