Autor |
Wiadomo¶æ |
|
misiek707
|
Wys³any: 2010-06-14, 22:48 Mucha w bezbrawnym
|
0
|
|
|
|
Po polakierowaniu bezbarwnym lakierem elementów. W kilku miejscach siad³y mi muszki i troszkê siê przytopi³y w klarze ;/ Mam pytanko czy da radê to usun±æ jako¶? Mo¿e lekko papierkiem potrzeæ i spolerowaæ? Cholera nie mam dobrej wentylacji w gara¿u i malowanie wieczorne jednak jest do dupy. Wiêcej nie maluje na noc. Ale muszê sobie jako¶ z tymi komarami poradziæ. Co radzicie?
|
|
|
|
|
Robertlodz09
|
Wys³any: 2010-06-15, 01:10
|
0
|
|
|
Pomóg³: 61 razy Posty: 3387 Sk±d: £ód¿
|
Musisz kolego spróbowaæ je "wyci±æ" (innej mo¿liwo¶ci nie masz) i te miejsca pózniej "przykurzyæ" lekko bezbarwnym Pod warunkiem ¿e nie dojdziesz do "bazy" (czy co tam masz)
A na przysz³o¶æ jak malujesz takie "pojedyñcze" elementy to stosuj szybki utwardzacz! Mniejsze prawdopodobieñstwo "utoniêcia" insektów podczas schniêcia lakieru Pozdrawiam!
Je¶li wpadaj± podczas lakierowania to proponuje nabyæ lub wykonaæ taki "haczyk" do ich usuwania przy lakierowaniu
Ewentualnie korzystaæ z pomocy drugiej osoby której zadaniem bedzie usuwanie "owadów" z lakieru podczas jego nak³adania! Przepraszam za ¿art |
|
|
|
|
crystal
|
Wys³any: 2010-06-15, 16:48
|
0
|
|
|
Pomóg³: 9 razy Posty: 611
|
Daj na tyln± szybê logo "Jurasic Park" i bêdzie oryginalna fura |
|
|
|
|
Ryba
|
Wys³any: 2010-06-15, 17:04
|
0
|
|
|
Pomóg³: 5 razy Posty: 430 Sk±d: Radomsko
|
Albo klej±ca stron± ta¶my papierowej je odrywaæ. ale potem trzeba psikn±c lakierem w to miejsce. |
|
|
|
|
misiek707
|
Wys³any: 2010-06-15, 19:44
|
0
|
|
|
|
Ryba napisa³/a: | Albo klej±ca stron± ta¶my papierowej je odrywaæ. ale potem trzeba psikn±c lakierem w to miejsce. |
Bez kitu rybko dobry patent Jak dobrze wyschnie spróbujê to papierkiem pojechaæ. Lakier ³adnie rozlany cholera wiec szkoda pryskaæ od nowa ;/ nast. razen bêdê mia³ rozeznanie jak to wyci±gaæ. Ale przede wszystkim nie maluje na noc w moich warunkach ;/ |
|
|
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2010-06-15, 19:57
|
0
|
|
|
Pomóg³: 15 razy Posty: 1837 Sk±d: MODULAR - equipment
|
Dobry patent na takie babole ... oraz ma³e zacieki ... to zrobiæ twardy tampon z POÑCZOCHY lub Rajtek ¿ony i popukaæ w takie miejsce jak lakier jest mokry, a potem pod pryskaæ i jak wyschnie wypolerowaæ ... ale tylko z poñczoszki bo szmaty zostawiaj± nitki !!! |
_________________ Chcesz wiedzieæ wiêcej ? ... projekter@projekter.pl
|
|
|
|
|
misiek707
|
Wys³any: 2010-06-15, 20:58
|
0
|
|
|
|
Wielkie dziêki Przyda siê sposób (chocia¿ oby nie) Jutro maluje drzwi... |
|
|
|
|
jacenty 741
|
Wys³any: 2010-06-15, 22:15
|
0
|
|
|
Pomóg³: 39 razy Posty: 1343 Sk±d: Maków Mazowiecki
|
To kup sobie muchozol,i kilka minut przed lakierowaniem zrób komorê gazow± tym mi³ym stworzonkom.Sprawdzone,dzia³a. |
|
|
|