Autor |
Wiadomo¶æ |
|
Erni
|
Wys³any: 2011-11-11, 22:56 erni'ego
|
0
|
|
|
Pomóg³: 1 raz Posty: 153
|
na raty, z dlugimi przerwami, chyba nie to dok³adnie mia³o wyj¶æ...
Obraz.jpg
|
|
Plik ¶ci±gniêto 116 raz(y) 232.7 KB |
|
_________________ "S± dwie rzeczy nieskoñczone - wszech¶wiat i g³upota ludzka, ale co do tego pierwszego nie jestem pewien"-A.E |
|
|
|
|
kohs_dna
|
Wys³any: 2011-11-12, 16:07
|
0
|
|
|
Kohstylez
Pomóg³: 1 raz Posty: 83
|
Jak dla mnie elegancko Motyw, projekt z jakiejs dziarki ? Jak bys zapodal oko z jakiegos koloru to by dalo mocy Ale ogulnie klasa |
|
|
|
|
Erni
|
Wys³any: 2011-11-12, 16:33
|
0
|
|
|
|
elo, tak projekt dziary, niestety nie moj hehe. Wiem ¿e wiekszo¶æ z forumowiczów machne³a by go w parê godzin, ale chcia³em naprawdê zrobiæ to od podstaw i dobrze i bez po¶piechu, od najja¶niejszych odcieni stopniowo do ciemniejszych i chyba na koniec przegi±³em z czerni± Kolor w oko? zobaczymy jeszcze poprawiê troszkê ten dym z paszczy bo troche go odpu¶ci³em to mo¿e i co¶ z okiem spróbuje. A i z technicznych spraw to jest to jakie¶ prze¶cierad³o poci±gniête emulsj±. Farbki to maimeri i createx, aero: iwata hp-c i grafo t-1.
pozdro |
_________________ "S± dwie rzeczy nieskoñczone - wszech¶wiat i g³upota ludzka, ale co do tego pierwszego nie jestem pewien"-A.E |
|
|
|
|
kohs_dna
|
Wys³any: 2011-11-12, 16:53
|
0
|
|
|
Kohstylez
Pomóg³: 1 raz Posty: 83
|
Nie wazne w ile godzin dni itp wazny jest koncowy efakt , a ten projekcik jest elegancki jak dla mnie tzn Twoje wykonanie heh dymek jak by sie ciagnol dluzszy tak do gory bardziej za gorna szczena dodal by mocy tak mi sie wydaje |
|
|
|
|
Erni
|
Wys³any: 2012-01-06, 23:03 amazonka
|
0
|
|
|
|
co¶ tam sp³odzi³em, ale to nadal nie to:
amazonka.jpg
|
|
Plik ¶ci±gniêto 106 raz(y) 443.73 KB |
|
|
|
|
|
freezef1
|
Wys³any: 2012-01-07, 19:14
|
0
|
|
|
|
troche ma plaska facjate... |
|
|
|
|
Erni
|
Wys³any: 2012-01-07, 21:28
|
0
|
|
|
|
to we¼ i poka¿ jak powinna wygl±daæ
¿arty
wiem, generalnie bu¼ka masakrycznie wysz³a, z pocz±tku machn±³em lekkim szarym i ju¿ siê zniechêci³em, ale dokoñczy³em to. Jeszcze ze 20 takich i mo¿e bêd± mniej p³askie
freezef1 a jednak niektóre b³êdy wy³apujesz |
|
|
|
|
freezef1
|
Wys³any: 2012-01-07, 22:12
|
0
|
|
|
|
Sorry man mialem slaby dzien glupio wyszlo... pokaze jak bede umial:P:P |
|
|
|
|
Mcdevil
|
Wys³any: 2012-01-08, 01:19
|
0
|
|
|
Pomóg³: 5 razy Posty: 166 Sk±d: Leicester
|
Siema no cycki imponuj±ce ,cia³ko fajne
Skoñczona?
Jak nie, to obni¿ diadem i przeszczep trochê w³osia na czo³o. Na moje troche za wysokoie i g³owa wygl±da jajowato.
Mo¿e ale nie musi byæ ciut za du¿a. Mo¿e jeszcze poliki ale nie znam panny
Szablê bym wyd³uzy³, ale to widzi mnie siê.
Pozdro
p.s jak mnie ze z³o¶cisz to zaproponujê ci jakie¶ uczesanie cho¶ fryzjerem nie jestem. I sam mam problemy z tym. |
|
|
Erni
|
Wys³any: 2012-01-08, 07:24
|
0
|
|
|
|
Mcdevil napisa³/a: |
Skoñczona?
Jak nie, to obni¿ diadem i przeszczep trochê w³osia na czo³o. Na moje troche za wysokoie i g³owa wygl±da jajowato. |
mia³a byæ skoñczona, ale dobrze prawisz, nawet nie zwróci³em uwagi jakie jajo wysz³o jeszcze siê z ni± pobawie, a to wszystko przez rzutnik (foliogram) im d³u¿ej robie szkic tym bardziej siê folia deformuje od ciep³a, mimo i¿ j± obkleje do lustra i takie kwiatki wychodz±, ¿e mi siê kontury rozje¿d¿aj±.
P.S. co do fryzury to ja preferujê potargan±
dziêki i pozdro |
|
|
|
|
Erni
|
Wys³any: 2012-03-12, 23:16
|
0
|
|
|
|
format A4, trening przed czym¶ co byæ mo¿e nied³ugo nadejdzie...
Obraz 057.jpg
|
|
Plik ¶ci±gniêto 63 raz(y) 265.58 KB |
Obraz 056.jpg
|
|
Plik ¶ci±gniêto 54 raz(y) 258.04 KB |
|
|
|
|