Autor |
Wiadomość |
 |
Erni
|
Wysłany: 2011-11-11, 22:56 erni'ego
|
0
|
|
|
|
na raty, z dlugimi przerwami, chyba nie to dok³adnie mia³o wyjœÌ...
Obraz.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 116 raz(y) 232.7 KB |
|
_________________ "SÂą dwie rzeczy nieskoĂączone - wszechÂświat i gÂłupota ludzka, ale co do tego pierwszego nie jestem pewien"-A.E |
|
|
|
 |
kohs_dna
|
Wysłany: 2011-11-12, 16:07
|
0
|
|
|
Kohstylez
|
Jak dla mnie elegancko Motyw, projekt z jakiejs dziarki ? Jak bys zapodal oko z jakiegos koloru to by dalo mocy Ale ogulnie klasa |
|
|
|
 |
Erni
|
Wysłany: 2011-11-12, 16:33
|
0
|
|
|
|
elo, tak projekt dziary, niestety nie moj hehe. Wiem ¿e wiekszoœÌ z forumowiczów machne³a by go w parê godzin, ale chcia³em naprawdê zrobiÌ to od podstaw i dobrze i bez poœpiechu, od najjaœniejszych odcieni stopniowo do ciemniejszych i chyba na koniec przegi¹³em z czerni¹ Kolor w oko? zobaczymy jeszcze poprawiê troszkê ten dym z paszczy bo troche go odpuœci³em to mo¿e i coœ z okiem spróbuje. A i z technicznych spraw to jest to jakieœ przeœcierad³o poci¹gniête emulsj¹. Farbki to maimeri i createx, aero: iwata hp-c i grafo t-1.
pozdro |
_________________ "SÂą dwie rzeczy nieskoĂączone - wszechÂświat i gÂłupota ludzka, ale co do tego pierwszego nie jestem pewien"-A.E |
|
|
|
 |
kohs_dna
|
Wysłany: 2011-11-12, 16:53
|
0
|
|
|
Kohstylez
|
Nie wazne w ile godzin dni itp wazny jest koncowy efakt , a ten projekcik jest elegancki jak dla mnie tzn Twoje wykonanie heh dymek jak by sie ciagnol dluzszy tak do gory bardziej za gorna szczena dodal by mocy tak mi sie wydaje |
|
|
|
 |
Erni
|
Wysłany: 2012-01-06, 23:03 amazonka
|
0
|
|
|
|
coÂś tam spÂłodziÂłem, ale to nadal nie to:
amazonka.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 106 raz(y) 443.73 KB |
|
|
|
|
 |
freezef1
|
Wysłany: 2012-01-07, 19:14
|
0
|
|
|
|
troche ma plaska facjate... |
|
|
|
 |
Erni
|
Wysłany: 2012-01-07, 21:28
|
0
|
|
|
|
to weÂź i pokaÂż jak powinna wyglÂądaĂŚ
Âżarty
wiem, generalnie buŸka masakrycznie wysz³a, z pocz¹tku machn¹³em lekkim szarym i ju¿ siê zniechêci³em, ale dokoùczy³em to. Jeszcze ze 20 takich i mo¿e bêd¹ mniej p³askie
freezef1 a jednak niektóre b³êdy wy³apujesz |
|
|
|
 |
freezef1
|
Wysłany: 2012-01-07, 22:12
|
0
|
|
|
|
Sorry man mialem slaby dzien glupio wyszlo... pokaze jak bede umial:P:P |
|
|
|
 |
Mcdevil
|
Wysłany: 2012-01-08, 01:19
|
0
|
|
|

|
Siema no cycki imponujÂące ,ciaÂłko fajne
SkoĂączona?
Jak nie, to obniÂż diadem i przeszczep trochĂŞ wÂłosia na czoÂło. Na moje troche za wysokoie i gÂłowa wyglÂąda jajowato.
MoÂże ale nie musi byĂŚ ciut za duÂża. MoÂże jeszcze poliki ale nie znam panny
SzablĂŞ bym wydÂłuzyÂł, ale to widzi mnie siĂŞ.
Pozdro
p.s jak mnie ze zÂłoÂścisz to zaproponujĂŞ ci jakieÂś uczesanie choÂś fryzjerem nie jestem. I sam mam problemy z tym. |
|
 |
Erni
|
Wysłany: 2012-01-08, 07:24
|
0
|
|
|
|
Mcdevil napisał/a: |
SkoĂączona?
Jak nie, to obniÂż diadem i przeszczep trochĂŞ wÂłosia na czoÂło. Na moje troche za wysokoie i gÂłowa wyglÂąda jajowato. |
miaÂła byĂŚ skoĂączona, ale dobrze prawisz, nawet nie zwrĂłciÂłem uwagi jakie jajo wyszÂło jeszcze siĂŞ z niÂą pobawie, a to wszystko przez rzutnik (foliogram) im dÂłuÂżej robie szkic tym bardziej siĂŞ folia deformuje od ciepÂła, mimo iÂż jÂą obkleje do lustra i takie kwiatki wychodzÂą, Âże mi siĂŞ kontury rozjeÂżdÂżajÂą.
P.S. co do fryzury to ja preferujĂŞ potarganÂą
dziĂŞki i pozdro |
|
|
|
 |
Erni
|
Wysłany: 2012-03-12, 23:16
|
0
|
|
|
|
format A4, trening przed czymÂś co byĂŚ moÂże niedÂługo nadejdzie...
Obraz 057.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 63 raz(y) 265.58 KB |
Obraz 056.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 54 raz(y) 258.04 KB |
|
|
|
|