Autor |
Wiadomo¶æ |
|
juny
|
Wys³any: 2012-02-05, 21:49
|
0
|
|
|
Pomóg³: 20 razy Posty: 2384 Sk±d: Ostrów WLKP
|
Kupuje dedykowany do klaru z profixa, ale nie mogê znale¶æ z ranala :(
P.S. kilka razy rozcieñcza³em go nitrem i nic siê nie dzia³o do dzisiaj siê trzyma na moich modelach. |
|
|
|
|
Nokia
|
Wys³any: 2012-02-05, 21:55
|
0
|
|
|
:)
Pomóg³: 8 razy Posty: 523 Sk±d: Silesia City Center
|
|
|
|
|
juny
|
Wys³any: 2012-02-05, 21:57
|
0
|
|
|
|
Ok mam blisko mieszalnie wiêc ogarne
Dziêki nokia masz + |
|
|
noxes
|
Wys³any: 2012-02-29, 13:54
|
0
|
|
|
Pomóg³: 2 razy Posty: 289
|
A co s±dzicie o pistolecie FOBO lux II HP? jest on w cenie do 100z³ |
|
|
|
|
chudson
|
Wys³any: 2012-02-29, 14:08
|
0
|
|
|
Pomóg³: 4 razy Posty: 213
|
Ja chyba taki mam ale hvlp je¶li dobrze pamiêtam. Nie rozlecia³ sie po mniej wiêcej 10 malowaniach podk³adami i laikerami wiêc chyba mo¿e byæ.
Oczywi¶cie z tanimi pistoletami jest ruletka , i wiêkszo¶æ tematów "co s±dzicie o" jest bez sensu. |
|
|
|
|
noxes
|
Wys³any: 2012-02-29, 14:45
|
0
|
|
|
Pomóg³: 2 razy Posty: 289
|
Zaprzyja¼niony cz³owiek z mieszalni mi go poleci³. Do amatorskiego lakierowania wystarczy, a jak siê dowiedzia³, ze do tej pory lakierowalem dwudziesto kilku letnim pistoletem z zsrr to stwierdzi³, ze ten bêdzie jak SATA tylko niestety dysza 1.4 |
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2012-02-29, 14:48
|
0
|
|
|
Pomóg³: 40 razy Posty: 3753
|
noxes,
Fobo lux II to najgorszy ch³am z tanich pistoletów.
Fobo hp, niby ten sam producent a pewno¶æ ¿e co¶ sob± reprezentuje osobi¶cie Ci gwarantuje.
Tak samo jak gwarantuje ze luxII to badziewie .. nawet mi siê nie chce opisywaæ co i jak z nim nie tak.
Odradzam. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
|
Robertlodz09
|
Wys³any: 2012-03-01, 22:57
|
0
|
|
|
Pomóg³: 61 razy Posty: 3387 Sk±d: £ód¿
|
noxes napisa³/a: | Zaprzyja¼niony cz³owiek z mieszalni mi go poleci³ |
Jak siê domy¶lam to z pewno¶ci± te "cacuszka" ma na sprzeda¿? I dlatego je "poleca" Kup sobie kolego tego zachwalanego "ach-i-och" SICO Bronz chocia¿ 100z³ wydaæ na "nauke" to chyba nie jest "maj±tek" Nauka musi kosztowaæ ,nawet taka jak wydawaæ rozs±dnie w³asne pieni±dze
Pozdrawiam! |
|
|
|
|
Mastiff
|
Wys³any: 2012-03-07, 20:03
|
0
|
|
|
|
panowie tylko nie besztajcie za pytanie z cyklu "a co s±dzicie" . czy bergone hp ma jaki¶ sens wogóle? ew auarita dysze 1,4?. albo jak pisali¶cie tylko bronze za t± cene? |
|
|
|
|
Robertlodz09
|
Wys³any: 2012-03-07, 21:53
|
0
|
|
|
Pomóg³: 61 razy Posty: 3387 Sk±d: £ód¿
|
Kup sobie to Sico Bronz i nic nie kombinuj bo mo¿esz "przekombinowaæ"
My¶lisz ¿e tutaj to wszyscy kupuj± tylko te chiñsko-taywañskie "cacuszka" i sprawdzaj± czy to siê do czego¶ jeszcze nadaje
Pozdrawiam! |
|
|
|
|
JAROGTS
|
Wys³any: 2012-03-08, 17:59
|
0
|
|
|
Pomóg³: 1 raz Posty: 169 Sk±d: Bia³ystok
|
|
|
|
|
Homer S.
|
Wys³any: 2012-03-08, 18:10
|
0
|
|
|
Pomóg³: 19 razy Posty: 861
|
JAROGTS napisa³/a: | http://allegro.pl/pistolet-do-podkladu-gorny-zbiornik-dysza-1-5-2-5-i2110317509.html , mo¿e byæ do podk³adu? Jak± dyszê braæ 1.8?
pozdro |
Jak do podk³adu to ten
http://allegro.pl/pistole...2160614662.html
Mam taki i do podk³adu jest dobry . Dostêpne dysze 1,4 1,8 2,0 2,5 .
[ Komentarz dodany przez: Nokia: 2012-03-08, 18:16 ]
http://www.allegromat.pl/aukcja100510 |
|
|
Nokia
|
Wys³any: 2012-03-08, 18:10
|
0
|
|
|
|
JAROGTS,
Ten gun wygl±da jak przedmuszka ze zbiornikiem |
|
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2012-03-08, 18:16
|
0
|
|
|
|
JAROGTS napisa³/a: | mo¿e byæ do podk³adu? |
Dlaczego s±dzicie ¿e do podk³adu starczy najgorszy ¶mieæ.
Wiem, wiem.
Lubicie traciæ kasê na materia³ co idzie na pod³ogê przy darciu barana aby uzyskaæ g³adka powierzchniê.
Producenci papierów te¿ chc± zarobiæ.
No i wasz czas.... eee, on nic nie kosztuje.
Podstawowym pistoletem do podk³adu jest np. fobo hp lub hvlp z dysza 1.4
Wieksza dysza mile widziana.
My¶lê ¿e 1.8 bêdzie dobra, lecz dysza 1.4 i ciut wiêksze dodanie rozcieñczalnika powoduje wylanie na elemencie g³adkiej pow³oki bez barana.
Jak sobie poradzi zwyk³e fobo z wieksz± dysz±?
My¶lê ¿e bêdzie ok. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
|
|
|
|
Mastiff
|
Wys³any: 2012-03-08, 19:01
|
0
|
|
|
|
Robertlodz wiem ¿e mo¿na przekombnowaæ ale zdaje sie ¿e od czego¶ zawsze trzeba zacz±æ i takie szpenie jak Ty czy Lackdoctor te¿ bawili¶cie sie badziewiem i zadawali¶cie g³upie pytania kiedy¶ dziêki za porade |
|
|
|
|
jacenty 741
|
Wys³any: 2012-03-08, 19:12
|
0
|
|
|
Pomóg³: 39 razy Posty: 1343 Sk±d: Maków Mazowiecki
|
Ale skoro jeste¶ taki m±dry ¶wiadomo¶ci± ich b³êdów,to czemu siê na nich nie uczysz,tylko sprawdzasz na sobie? |
|
|
|
|
Mastiff
|
Wys³any: 2012-03-08, 19:38
|
0
|
|
|
|
jacenty, w³a¶nie staram sie nie pope³niaæ tych b³êdów, dlatego zapyta³em ludzi którzy sie na tym znaj±. gdybym mia³ to w zadku to nawet nie rejstrowa³bym sie na forum, tylko w gara¿u metod± prób i b³êdów traci³ kase swoj± drog± fajnie ¿e macie na forum cierpliwo¶æ po raz n-ty odpowiadaæ na pytania nowicjuszy. jacenty nie czepiaj sie |
|
|
|
|
JAROGTS
|
Wys³any: 2012-03-08, 20:44
|
0
|
|
|
|
Do bazy i klaru póki co mam YATO 2350 dysza 1.4 za 200 pln i do podk³adu musze ostro rozcienczaæ, wiêc pomyslalem o czyms z wieksz± dysza ;p Skoro mowisz ¿e badziewo to doloze zeby kupiæ co¶ sensownego .ale szkoda mi 500 z³ na np IWATÊ tylko do podk³adu . DO bazy i klaru chcia³bym kupiæ Air Gunse.
pozdrawiam |
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2012-03-08, 20:54
|
0
|
|
|
|
JAROGTS napisa³/a: | DO bazy i klaru chcia³bym kupiæ Air Gunse. |
Na gunsê mam alergiê.
Ja w niej nie widzê nic ponadprzeciêtnego, co by mnie sk³oni³o do stawiania jej jako jedynej wybitnej w klasie ¶redniej.
Mi przeszkadza s³aba atomizacja, ma³a miot³a i cena.
Do tego jest przedstawiana jako jedyna alternatywa w ca³ej ofercie z tego przedzia³u cenowego.
Potem czytam opinie w³a¶cicieli gunsy którym mega miot³a i atomizacja zaczê³a przeszkadzaæ, tak jak chmurzenie na sreberkach i innych jasnych kolorach.
Opinie krytyczne pojawiaj± sie zaraz po pierwszych lakierowaniach gunami markowymi.
Wiêc gdzie tu ta mega zajebisto¶æ gunsy? |
|
|
|
|
JAROGTS
|
Wys³any: 2012-03-08, 21:02
|
0
|
|
|
|
Narazie siê wstrzymujê z pistolem do klaru ( ale do podk³adu co¶ kupiæ musze) Pewnie jak na szkoleniu NOVOL dostanê w ³apê SATE to siê GUNSY odechce;p |
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2012-03-08, 21:03
|
0
|
|
|
|
JAROGTS napisa³/a: | to siê GUNSY odechce;p |
|
|
|
|
|
pietka81
|
Wys³any: 2012-03-08, 21:04
|
0
|
|
|
|
U¿ywam air gunsa AZ3 HTE2 i powiem szczerze, ¿e ma ma³± miot³ê. lakierujê ni± tylko pojedyncze elementy
kup sobie do podk³adu speedway'a dysza 1.7 lub 1.8 lub fobo lux. koszt ok 100 z³.ja na takich robiê i jest ok.tylko trzeba pamiêtaæ aby po robocie je dobrze umyæ |
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2012-03-08, 21:25
|
0
|
|
|
|
JAROGTS napisa³/a: | jak na szkoleniu NOVOL dostanê w ³apê SATE |
Na szkoleniu bardzo fajnie widaæ kto lakieruje a kto tylko bajeruje na forum...
Popatrzê i poznam naszych forumowych mistrzów lakiernictwa. |
|
|
|
|
Nokia
|
Wys³any: 2012-03-08, 21:30
|
0
|
|
|
|
Lackdoctor napisa³/a: | Wiêc gdzie tu ta mega zajebisto¶æ gunsy? | Dok³adnie.
Tu masz cytacior z naszego forum od jednego wielbiciela poszukasz to znajdziesz czyje.
Cytat: | eee no ludzie co wy wypisujecie za cenzura ze w gunsie miot³a jest w±ska i atomizacja s³aba wed³ug mnie nie jest ani w±ska ani s³aba atomizacja a porównanie mam do saty hvlp wiadomo sata to nie jest ale pisac ze sico lepiej wybrac to juz bzdura miesi±ca sico do gunsy to jak gówno do twarogu przyrównywac ,
faktycznie przy srebrze trzeba sie pilnowaæ ale nie trzeba wcale bazy stawiac zeby nie narobiæ chmur tylko trzeba znac podstawy lakierowania srebrami i nic sie niema prawa stac .
wed³ug mnie gunsa to naprawde ¶redniej klasy pistolet i w swojej cenie niema godnego konkurenta. |
Cytat: | tl24.com.pl, g³upoty piszesz i tyle
tu jest produkowa Air Gunsa
AIR GUNSA s.r.l.
Via degli Aceri,1
21010 Cardano al Campo (VA) Italy
Tel.:+39 0331 26 39 41
Tel.:+39 0331 73 31 20
Fax: +39 0331 26 23 38
airgunsa@anest-iwataeu.com |
|
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2012-03-08, 21:42
|
0
|
|
|
|
Cytat: |
Lackdoctor napisa³/a:
Wiêc gdzie tu ta mega zajebisto¶æ gunsy?
Dok³adnie.
Tu masz cytacior z naszego forum od jednego wielbiciela poszukasz to znajdziesz czyje. |
Dla mnie gunsa to przereklamowany szrot.
Ale jedno co przyznam.
Alternatywy dla gunsy w jej przedziale cenowym nie znam.
Wiêc jak kto¶ ma na wywalenie 500 z³ to niech kupuje gunse.
Spoko, przecie¿ nie ja ni± bêdê lakierowa³.
Co bym zrobi³ ja z 500 z³ na gunse?
Poszed³ do banku i wzi±³ kredyt na rok 1000 z³.
Sp³acaj±c co miesi±c 120 z³, czyli pó³ elementu by mnie to obci±¿a³o finansowo, cieszy³ bym siê z mega saty 4000 rp.
Takie mam zdanie i wywalanie 500 z³ na gunse jest dziwne u lakiernika zawodowo aktywnego.
Jak kto¶ se kupi gunse do swojej amatorki to mu chwa³a.
Lakiernik, specjalista wysokiej klasy jak kolega co chwali zalety gunsy, który w swojej profi dzia³alno¶ci zostaje przy gunsie,,, nie, ja tego nie czaje.
¯eby nie by³o.... ja nie mam pod³ogi w warsztacie, wiêc nikogo sie nie czepiam.
Nie jestem nawet wyuczonym lakiernikiem, robiê bo co¶ w ¿yciu trzeba robiæ z pasj±.
Wtedy praca nie jest ciê¿k± tyrk±, lecz sposobem na lepsze ¿ycie.
Mi szkoda na gunse 500 z³.
Na sate 2000 nie jest szkoda. |
|
|
|
|
JAROGTS
|
Wys³any: 2012-03-08, 21:55
|
0
|
|
|
|
Lackdoctor napisa³/a: | JAROGTS napisa³/a: | jak na szkoleniu NOVOL dostanê w ³apê SATE |
Na szkoleniu bardzo fajnie widaæ kto lakieruje a kto tylko bajeruje na forum...
Popatrzê i poznam naszych forumowych mistrzów lakiernictwa. |
Ja siê za mistrza nie uwa¿am , dopiero siê uczê Mam nadziejê ¿e dzieki szkoleniu podniose swoje umiejêtno¶æi i bedê móg³ popracowaæ w NOVOL-u na PRO sprzêcie:D .2 plus ¿e poznam LACKDOCTORA:p |
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2012-03-08, 21:59
|
0
|
|
|
|
JAROGTS napisa³/a: | plus ¿e poznam LACKDOCTORA:p |
Eee tam.
Ale ja was poznam i piwka sie chetnie napijemy.
Ja w³asnie z tych teoretyków jestem a nie mistrzów. Powaga
Jak to w reklamie WIFI EXPRESS -- du¿o pisze, ma³o robi.. hehe. |
|
|
|
|
juny
|
Wys³any: 2012-03-20, 20:44
|
0
|
|
|
|
Witam.
Kupi³em sobie Sico Bronze i mam ma³y problem mianowicie nie mogê odkrêciæ dyszy czy to normalnie i odkrêcaæ na si³e czy macie na to jaki¶ sposób?? |
|
|
diablo74
|
Wys³any: 2012-03-20, 21:01
|
0
|
|
|
Pomóg³: 7 razy Posty: 600
|
po co chcesz to odkrêcaæ mi kiedy¶ przy takim cudaku pêk³ korpus przy odkrêcaniu dyszy jak czy¶ciæ to przelej przez niego nitro w tê i z powrotem i musi wystarczyæ pozdrawiam |
|
|
|
|
Nokia
|
Wys³any: 2012-03-20, 21:05
|
0
|
|
|
|
juny napisa³/a: | Witam.
Kupi³em sobie Sico Bronze i mam ma³y problem mianowicie nie mogê odkrêciæ dyszy czy to normalnie i odkrêcaæ na si³e czy macie na to jaki¶ sposób?? |
Cos malo si³y masz, albo w z³± strone krecisz. Musi sie dac rozkrecic.
A jak nie da rady wgl. to :
Imad³o, miedzy ³apy 2 deseczki, miedzy desseczki pistolet, dokrec ino bez przesady, i odkrecaj. |
|
|
|
|
Mastiff
|
Wys³any: 2012-04-15, 20:21
|
0
|
|
|
|
hehe ludziska, kupi³em SATE DLA UBOGICH czyli bronze, i jak na cz³eka który nie ma pojêcia o lakierowaniu, jestem zadowolony z pow podkl³adu akrylowego (dysza 1.4 rp) przy czym¶ lepszym chyba bym zemdla³ |
|
|
|
|
juny
|
Wys³any: 2012-04-15, 21:24
|
0
|
|
|
|
hehe ja na swojego nie narzekam narazie pomalowa³ alufelgi i jeszcze chyba bedzie malowa³ zderzak
Jak za te pieni±dze super cacko |
|
|
|
|
g_marker
|
Wys³any: 2012-05-17, 19:20
|
0
|
|
|
Crazy_Peon
|
mam gdzie¶ t± bronze po poprzednim lakierniku, ¶wieci siê ³adnie, ale wszystko zatkane nie nadaje siê do jakiejkolwiek pracy, z sico mam pistolet do malowania ¿elem kabiny 2,5 dysza jaki¶ rp, bo jak te speedy kupowa³em do kabiny malowania to w myciu schodzi³a z niego farba, ¶mieszne to nawet by³o, jak jest to nowe to dajê rade potem siê te pokrêt³a od szeroko¶ci same siê ustawiaj± jak chc±, jak kto¶ dba o sprzêt to pos³u¿y zanim siê wyt³ucze. |
|
|
|
|
Fragles
|
Wys³any: 2012-05-28, 21:03
|
0
|
|
|
|
Psika³em sikami dwoma, kupione po pochlebnych opiniach z for 2-3miechy codziennego malowania i ¶mietnik zaczê³y puszczaæ powietrze i farbê maj± strasznie badziewne kubki ale w miarê dobrze malowa³y .
aurita ma w±ziutki strumieñ nadaje siê do malowania rurek w dodatku ma dyszê wkrêcan± w prawo a nasadê w lewo ca³kowita pomy³ka jedno wkrêcasz to drugie siê odkrêca za szeroko¶æ strumienia i tragiczny kubek który pêcznieje od rozpuszczalników dyskwalifikacja.
Fobo strasznie nierówno maluje z przebiegiem bardzo mu siê to nasila do¶æ w±ski strumieñ ca³kowicie nie radzi sobie z gêstszym towarem zaczyna przerywaæ za to kubek ma dobry.
Expert tragiczna atomizacja widaæ jak pluje kroplami po jakim¶ czasie zacz±³ ³apaæ gdzie¶ lewe powietrze i przerywaæ.
K2 Od roku psikam nim podk³ady jest u¿ywany praktycznie codziennie chyba najszerszy strumieñ z tanich bubli jakie mia³em do tej pory w rêku a mia³em tego trochê, spokojnie mo¿na k³a¶æ podk³ad na g³adziutko w kosmos wali sporo materia³u podobnie zreszt± jak reszta wspomnianych, dobry jako¶ciowo kubek, k³ad³em nim te¿ akryle i klar radzi sobie du¿o lepiej od ww.
airgunsatrochê mnie zawiod³a do¶æ szybko pu¶ci³a farbê po iglicy(ale ma serwis), strumieñ nie za szeroki ale straty materia³u nie porównywalnie mniejsze od wymienionych wy¿ej u¿ywana jedynie do akryli kilka razy dla testu metalik klar radzi sobie, mycie za samo to dla mnie jest warta zakupu ³adnie z niej schodzi farba sporo miejsca za dysz± dobry kubek jako¶æ natrysku o wiele lepsza od wszystkich wymienionych.
By³y jeszcze jakie¶ ale ju¿ dawno posz³y w zapomnienie zaskoczy³a mnie jedynie trwa³o¶æ pistoletu k2 rok bez awarii prze¿y³ bez awaryjnie airgunse ma od niej sporo szerszy strumieñ i maluje do tej pory gdyby tylko nie ³adowa³ tyle towaru w powietrze by³ by bardzo ok, chocia¿ na tle reszty wypada bardzo dobrze. |
|
|
|
|
wieslawt.1000
|
Wys³any: 2012-06-30, 22:10
|
0
|
|
|
wieslawt.1000
|
Zainteresowa³ mnie ten model, bo to jest komplet Stanleya i w dodatku dobry do mycia. Co s±dzicie? |
|
|
|
|
chudson
|
Wys³any: 2012-07-01, 00:32
|
0
|
|
|
Pomóg³: 4 razy Posty: 213
|
mi to nie wygl±da na ¿adnego stanleya , kto¶ sobie nazwe dorzuci³ do chiñszczyzny. Wszystkie komplety pistolet + do pompowania + do konserwacji + do dmuchania + spirala wygl±daj± tak samo czyli CHINY . |
|
|
|
|
Dumel19
|
Wys³any: 2012-07-01, 01:02
|
0
|
|
|
Pomóg³: 5 razy Posty: 397 Sk±d: LKR
|
chudson napisa³/a: | mi to nie wygl±da na ¿adnego stanleya , kto¶ sobie nazwe dorzuci³ do chiñszczyzny. Wszystkie komplety pistolet + do pompowania + do konserwacji + do dmuchania + spirala wygl±daj± tak samo czyli CHINY . |
chiny i to bardzo s³abe, mój tata kupi³ kiedy¶ taki zestaw i po bodajze jakich¶ dwóch malowaniach przyczepy miot³a la³a tylko góra, nawet do podk³adu sie nie nadawa³, mam jeszcze chyba tylko pistolet do ropowania bo reszta sie rozlecia³a na alledrogo szukaj Panie . pozdrawiam. |
|
|
|
|
stux
|
Wys³any: 2012-07-10, 08:29
|
0
|
|
|
|
Witam wszystkich,
mam szybkie pytanie, bo nie uda³o mi siê znale¼æ jednoznacznej odpowiedzi
Czy SICO Bronze RP ofertowany na allegro to jest to samo co HP ?
Kompresor 50l, chcê pomalowaæ blotnik w czarnym akrylu
- jaka dyszê wybraæ 1,3 czy 1,4 ? (ma to jakie¶ znaczenie w moim przypadku)
Do podk³adu wystarczy wybraæ jakie¶ FOBO HP z dysz± 1,7? |
|
|
|
|
Sw.Piotrek
|
Wys³any: 2012-07-10, 14:40
|
0
|
|
|
Pomóg³: 2 razy Posty: 638 Sk±d: £ód¼
|
Wszyscy zgodnie pisz± ¿e Sriko, Sra³rita, Srobo to jedno wielkie g@wno.
Pomimo tego nadal s± chêtni na te pistolety.
Podziwiam, podziwiam. |
_________________ http://niezalezna.pl/
|
|
|
|
|
Simon
|
Wys³any: 2012-07-10, 15:38
|
0
|
|
|
in¿
Pomóg³: 2 razy Posty: 97 Sk±d: Zgierz
|
kup bronze rp z dysz± 1,3 |
|
|
diablo74
|
Wys³any: 2012-07-10, 18:30
|
0
|
|
|
|
ja bym radzi³ 1.4 bo z klarem mo¿e byæ problem |
|
|
|
|
Lackdoctor
|
Wys³any: 2012-07-10, 19:08
|
0
|
|
|
|
diablo74 napisa³/a: | 1.4 bo z klarem mo¿e byæ problem |
Ja radzê 1.3 bo z baza bêdzie problem. |
|
|
|
|
diablo74
|
Wys³any: 2012-07-10, 21:13
|
0
|
|
|
|
Lackdoctor napisa³/a: | diablo74 napisa³/a: | 1.4 bo z klarem mo¿e byæ problem |
Ja radzê 1.3 bo z baza bêdzie problem. |
tak czy siak bêdzie problem |
|
|
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2012-07-11, 08:44
|
0
|
|
|
Pomóg³: 15 razy Posty: 1837 Sk±d: MODULAR - equipment
|
|
|
|
|
juny
|
Wys³any: 2012-07-11, 08:48
|
0
|
|
|
|
Ja mam to sico bronze 1.3 rp
I klar idzie bez problemu |
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2012-07-11, 11:32
|
0
|
|
|
|
Doro¶niesz do lakierowania samochodów ... zobaczysz ró¿nice ... najpierw ciê zatka ... potem zmienisz zdanie ... niestety ju¿ ze wstydem za wcze¶niej napisane posty |
_________________ Chcesz wiedzieæ wiêcej ? ... projekter@projekter.pl
|
|
|
|
|
juny
|
Wys³any: 2012-07-11, 15:47
|
0
|
|
|
|
Mo¿e i tak ale jak narazie dzisiaj malowa³em zderzak i efekt ca³kiem zadowalaj±cy |
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2012-07-12, 21:00
|
0
|
|
|
|
Kogo zadowalaj±cy ? .... wiem wiem zderzak by³ czarny jest w kolorze wiêc jest git ... ale za pistolet przep³aci³e¶ 50 z³ ... za 12 z³ mia³by¶ taki z zestawu do pompowania kó³ i równie zadowalaj±c efekt malowania |
|
|
|
|
|
juny
|
Wys³any: 2012-07-12, 22:19
|
0
|
|
|
|
Haha to daj mi 1500z³ sobie kupie Sate
Wy¶miewac siê ka¿dy umie ale nikt nie do³o¿y hehe |
|
|
PROJEKTER
|
Wys³any: 2012-07-13, 10:05
|
0
|
|
|
|
Zarób sobie .... i nie wypisuj pier dó³ Kolejny roszczeniowiec siê znalaz³.
Cz³eku ... SICO to gó wno. Chcesz to s³uchaj madrych rad nie chcesz to siê dalej mêdrkuj jak wszyscy ci co potem musieli siê zamkn±æ bo siê za g³o¶no "buldoczyli" ... albo ci co chwalili jak TY i musieli przyznaæ ¿e pope³nili b³±d .... jak ten szajs rozpad³ im siê rekach. Cena Czyni Cuda i zawsze dzia³a jak lep na frajer. Wpad³e¶ jak wielu przed tob± i kilka tysiêcy po tobie
I raczej pamiêtaj ¿e to nie moje zmartwienie czy Ty jeste¶ bogaty, czy biedny ? staæ ciê czy nie staæ na co¶ co dzia³a ?.Nie wiem - mo¿e przestañ tyle ¿reæ to zaoszczêdzisz na jakie¶ lepsze narzêdzia pracy.
Ca³y ten temat jest z za³o¿enia Durny. Nie ma pistoletów dla amatorów i zawodowców. S± tylko takie które nadaj± siê do realizacja jakiego¶ zadania albo siê do tego nie nadaj± . To samo z granic± ceny. Jak pistolet do 100 z³ tzn ¿e SATA ju¿ nie, nawet jak kto¶ zechce j± za tyle sprzedaæ ?
Co to w ogóle jest za granica 100 z³ ? Pistolet mo¿e kosztowaæ 900 z³ i byæ gów..no wart w przypadku refinishu ... i 50 z³ i ¶wietnie siê nadawaæ do lakierowania mebli ogrodowych raz w roku.
Doro¶niesz dzieciaku - zrozumiesz. |
|
|
|
|