Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
juny 
Wysłany: 2012-02-05, 21:49   
0
UP DOWN

Kupuje dedykowany do klaru z profixa, ale nie mogê znaleœÌ z ranala :(
P.S. kilka razy rozcieĂączaÂłem go nitrem i nic siĂŞ nie dziaÂło do dzisiaj siĂŞ trzyma na moich modelach.

Nokia 
Wysłany: 2012-02-05, 21:55   
0
UP DOWN
:)

http://www.ranal.pl/produ...alnikakryl.html

Ps. to rozcienczaj se dalej...

juny 
Wysłany: 2012-02-05, 21:57   
0
UP DOWN

Ok mam blisko mieszalnie wiĂŞc ogarne :D
DziĂŞki nokia masz +

noxes
Wysłany: 2012-02-29, 13:54   
0
UP DOWN

A co sÂądzicie o pistolecie FOBO lux II HP? jest on w cenie do 100zÂł

chudson
Wysłany: 2012-02-29, 14:08   
0
UP DOWN

Ja chyba taki mam ale hvlp jeÂśli dobrze pamiĂŞtam. Nie rozleciaÂł sie po mniej wiĂŞcej 10 malowaniach podkÂładami i laikerami wiĂŞc chyba moÂże byĂŚ.

Oczywiœcie z tanimi pistoletami jest ruletka , i wiêkszoœÌ tematów "co s¹dzicie o" jest bez sensu.

noxes
Wysłany: 2012-02-29, 14:45   
0
UP DOWN

ZaprzyjaÂźniony czÂłowiek z mieszalni mi go poleciÂł. Do amatorskiego lakierowania wystarczy, a jak siĂŞ dowiedziaÂł, ze do tej pory lakierowalem dwudziesto kilku letnim pistoletem z zsrr to stwierdziÂł, ze ten bĂŞdzie jak SATA tylko niestety dysza 1.4 :/

Lackdoctor 
Wysłany: 2012-02-29, 14:48   
0
UP DOWN

noxes,

Fobo lux II to najgorszy chÂłam z tanich pistoletĂłw.

Fobo hp, niby ten sam producent a pewnoœÌ ¿e coœ sob¹ reprezentuje osobiœcie Ci gwarantuje.
Tak samo jak gwarantuje ze luxII to badziewie .. nawet mi siĂŞ nie chce opisywaĂŚ co i jak z nim nie tak.
Odradzam.

Robertlodz09 
Wysłany: 2012-03-01, 22:57   
0
UP DOWN

noxes napisał/a:
ZaprzyjaÂźniony czÂłowiek z mieszalni mi go poleciÂł

Jak siĂŞ domyÂślam to z pewnoÂściÂą te "cacuszka" ma na sprzedaÂż? ;) I dlatego je "poleca" ^^ Kup sobie kolego tego zachwalanego "ach-i-och" SICO Bronz :tak: chociaÂż 100zÂł wydaĂŚ na "nauke" to chyba nie jest "majÂątek" ;) Nauka musi kosztowaĂŚ ,nawet taka jak wydawaĂŚ rozsÂądnie wÂłasne pieniÂądze :tak:
Pozdrawiam! :spoko:

Mastiff
Wysłany: 2012-03-07, 20:03   
0
UP DOWN

panowie tylko nie besztajcie za pytanie z cyklu "a co sÂądzicie" ^^ . czy bergone hp ma jakiÂś sens wogĂłle? ew auarita dysze 1,4?. albo jak pisaliÂście tylko bronze za tÂą cene?

Robertlodz09 
Wysłany: 2012-03-07, 21:53   
0
UP DOWN

Kup sobie to Sico Bronz i nic nie kombinuj ;) bo moÂżesz "przekombinowaĂŚ" :tak:
MyÂślisz Âże tutaj to wszyscy kupujÂą tylko te chiĂąsko-taywaĂąskie "cacuszka" i sprawdzajÂą czy to siĂŞ do czegoÂś jeszcze nadaje ^^
Pozdrawiam! :spoko:

JAROGTS
Wysłany: 2012-03-08, 17:59   
0
UP DOWN

http://allegro.pl/pistole...2110317509.html , moÂże byĂŚ do podkÂładu? JakÂą dyszĂŞ braĂŚ 1.8?
pozdro

[ Komentarz dodany przez: Nokia: 2012-03-08, 18:12 ]
Tyle razy o to prosiÂłem ...

http://www.allegromat.pl/aukcja100509

Homer S. 
Wysłany: 2012-03-08, 18:10   
0
UP DOWN

JAROGTS napisał/a:
http://allegro.pl/pistolet-do-podkladu-gorny-zbiornik-dysza-1-5-2-5-i2110317509.html , moÂże byĂŚ do podkÂładu? JakÂą dyszĂŞ braĂŚ 1.8?
pozdro

Jak do podkÂładu to ten
http://allegro.pl/pistole...2160614662.html
Mam taki i do podkÂładu jest dobry . DostĂŞpne dysze 1,4 1,8 2,0 2,5 .

[ Komentarz dodany przez: Nokia: 2012-03-08, 18:16 ]
http://www.allegromat.pl/aukcja100510

Nokia 
Wysłany: 2012-03-08, 18:10   
0
UP DOWN

JAROGTS,
Ten gun wyglÂąda jak przedmuszka ze zbiornikiem :D

Lackdoctor 
Wysłany: 2012-03-08, 18:16   
0
UP DOWN

JAROGTS napisał/a:
moÂże byĂŚ do podkÂładu?

Dlaczego sÂądzicie Âże do podkÂładu starczy najgorszy ÂśmieĂŚ.

Wiem, wiem.
Lubicie traciĂŚ kasĂŞ na materiaÂł co idzie na podÂłogĂŞ przy darciu barana aby uzyskaĂŚ gÂładka powierzchniĂŞ.
Producenci papierĂłw teÂż chcÂą zarobiĂŚ.
No i wasz czas.... eee, on nic nie kosztuje.

Podstawowym pistoletem do podkÂładu jest np. fobo hp lub hvlp z dysza 1.4
Wieksza dysza mile widziana.
MyÂślĂŞ Âże 1.8 bĂŞdzie dobra, lecz dysza 1.4 i ciut wiĂŞksze dodanie rozcieĂączalnika powoduje wylanie na elemencie gÂładkiej powÂłoki bez barana.

Jak sobie poradzi zwykÂłe fobo z wiekszÂą dyszÂą?
MyÂślĂŞ Âże bĂŞdzie ok.

Mastiff
Wysłany: 2012-03-08, 19:01   
0
UP DOWN

Robertlodz wiem ¿e mo¿na przekombnowaÌ :D ale zdaje sie ¿e od czegoœ zawsze trzeba zacz¹Ì i takie szpenie jak Ty czy Lackdoctor te¿ bawiliœcie sie badziewiem i zadawaliœcie g³upie pytania kiedyœ :D dziêki za porade :spoko:

jacenty 741
Wysłany: 2012-03-08, 19:12   
0
UP DOWN

Ale skoro jesteœ taki m¹dry œwiadomoœci¹ ich b³êdów,to czemu siê na nich nie uczysz,tylko sprawdzasz na sobie?

Mastiff
Wysłany: 2012-03-08, 19:38   
0
UP DOWN

jacenty, w³aœnie staram sie nie pope³niaÌ tych b³êdów, dlatego zapyta³em ludzi którzy sie na tym znaj¹. gdybym mia³ to w zadku to nawet nie rejstrowa³bym sie na forum, tylko w gara¿u metod¹ prób i b³êdów traci³ kase ^^ swoj¹ drog¹ fajnie ¿e macie na forum cierpliwoœÌ po raz n-ty odpowiadaÌ na pytania nowicjuszy. jacenty nie czepiaj sie :tak:

JAROGTS
Wysłany: 2012-03-08, 20:44   
0
UP DOWN

Do bazy i klaru póki co mam YATO 2350 dysza 1.4 za 200 pln i do podk³adu musze ostro rozcienczaæ, wiêc pomyslalem o czyms z wieksz± dysza ;p Skoro mowisz ¿e badziewo to doloze zeby kupiæ co¶ sensownego .ale szkoda mi 500 z³ na np IWATÊ tylko do podk³adu . DO bazy i klaru chcia³bym kupiæ Air Gunse.
pozdrawiam

Lackdoctor 
Wysłany: 2012-03-08, 20:54   
0
UP DOWN

JAROGTS napisał/a:
DO bazy i klaru chciaÂłbym kupiĂŚ Air Gunse.

Na gunsĂŞ mam alergiĂŞ.
Ja w niej nie widzĂŞ nic ponadprzeciĂŞtnego, co by mnie skÂłoniÂło do stawiania jej jako jedynej wybitnej w klasie Âśredniej.
Mi przeszkadza sÂłaba atomizacja, maÂła miotÂła i cena.
Do tego jest przedstawiana jako jedyna alternatywa w caÂłej ofercie z tego przedziaÂłu cenowego.

Potem czytam opinie wÂłaÂścicieli gunsy ktĂłrym mega miotÂła i atomizacja zaczĂŞÂła przeszkadzaĂŚ, tak jak chmurzenie na sreberkach i innych jasnych kolorach.

Opinie krytyczne pojawiajÂą sie zaraz po pierwszych lakierowaniach gunami markowymi.
Wiêc gdzie tu ta mega zajebistoœÌ gunsy?

JAROGTS
Wysłany: 2012-03-08, 21:02   
0
UP DOWN

Narazie siĂŞ wstrzymujĂŞ z pistolem do klaru ( ale do podkÂładu coÂś kupiĂŚ musze) Pewnie jak na szkoleniu NOVOL dostanĂŞ w ÂłapĂŞ SATE to siĂŞ GUNSY odechce;p

Lackdoctor 
Wysłany: 2012-03-08, 21:03   
0
UP DOWN

JAROGTS napisał/a:
to siĂŞ GUNSY odechce;p

:spoko:

pietka81
Wysłany: 2012-03-08, 21:04   
0
UP DOWN

U¿ywam air gunsa AZ3 HTE2 i powiem szczerze, ¿e ma ma³¹ miot³ê. lakierujê ni¹ tylko pojedyncze elementy

kup sobie do podkÂładu speedway'a dysza 1.7 lub 1.8 lub fobo lux. koszt ok 100 zÂł.ja na takich robiĂŞ i jest ok.tylko trzeba pamiĂŞtaĂŚ aby po robocie je dobrze umyĂŚ

Lackdoctor 
Wysłany: 2012-03-08, 21:25   
0
UP DOWN

JAROGTS napisał/a:
jak na szkoleniu NOVOL dostanĂŞ w ÂłapĂŞ SATE

Na szkoleniu bardzo fajnie widaĂŚ kto lakieruje a kto tylko bajeruje na forum... :cool:

PopatrzĂŞ i poznam naszych forumowych mistrzĂłw lakiernictwa.

Nokia 
Wysłany: 2012-03-08, 21:30   
0
UP DOWN

Lackdoctor napisał/a:
DokÂładnie.

Tu masz cytacior z naszego forum od jednego wielbiciela poszukasz to znajdziesz czyje.

Cytat:
eee no ludzie co wy wypisujecie za cenzura ze w gunsie miotÂła jest wÂąska i atomizacja sÂłaba wedÂług mnie nie jest ani wÂąska ani sÂłaba atomizacja a porĂłwnanie mam do saty hvlp wiadomo sata to nie jest ale pisac ze sico lepiej wybrac to juz bzdura miesiÂąca sico do gunsy to jak gĂłwno do twarogu przyrĂłwnywac ,
faktycznie przy srebrze trzeba sie pilnowaĂŚ ale nie trzeba wcale bazy stawiac zeby nie narobiĂŚ chmur tylko trzeba znac podstawy lakierowania srebrami i nic sie niema prawa stac .

wedÂług mnie gunsa to naprawde Âśredniej klasy pistolet i w swojej cenie niema godnego konkurenta.

Cytat:
tl24.com.pl, gÂłupoty piszesz i tyle

tu jest produkowa Air Gunsa

AIR GUNSA s.r.l.
Via degli Aceri,1
21010 Cardano al Campo (VA) Italy
Tel.:+39 0331 26 39 41
Tel.:+39 0331 73 31 20
Fax: +39 0331 26 23 38
airgunsa@anest-iwataeu.com

Lackdoctor 
Wysłany: 2012-03-08, 21:42   
0
UP DOWN

Cytat:

Lackdoctor napisaÂł/a:
DokÂładnie.

Tu masz cytacior z naszego forum od jednego wielbiciela poszukasz to znajdziesz czyje.

Dla mnie gunsa to przereklamowany szrot.

Ale jedno co przyznam.
Alternatywy dla gunsy w jej przedziale cenowym nie znam.
WiĂŞc jak ktoÂś ma na wywalenie 500 zÂł to niech kupuje gunse.
Spoko, przecieÂż nie ja niÂą bĂŞdĂŞ lakierowaÂł.

Co bym zrobiÂł ja z 500 zÂł na gunse?
Poszed³ do banku i wzi¹³ kredyt na rok 1000 z³.

Sp³acaj¹c co miesi¹c 120 z³, czyli pó³ elementu by mnie to obci¹¿a³o finansowo, cieszy³ bym siê z mega saty 4000 rp.
Takie mam zdanie i wywalanie 500 zÂł na gunse jest dziwne u lakiernika zawodowo aktywnego.
Jak ktoÂś se kupi gunse do swojej amatorki to mu chwaÂła.
Lakiernik, specjalista wysokiej klasy jak kolega co chwali zalety gunsy, ktĂłry w swojej profi dziaÂłalnoÂści zostaje przy gunsie,,, nie, ja tego nie czaje.

ÂŻeby nie byÂło.... ja nie mam podÂłogi ;P w warsztacie, wiĂŞc nikogo sie nie czepiam.
Nie jestem nawet wyuczonym lakiernikiem, robiĂŞ bo coÂś w Âżyciu trzeba robiĂŚ z pasjÂą.
Wtedy praca nie jest ciĂŞÂżkÂą tyrkÂą, lecz sposobem na lepsze Âżycie.

Mi szkoda na gunse 500 zÂł.
Na sate 2000 nie jest szkoda.

JAROGTS
Wysłany: 2012-03-08, 21:55   
0
UP DOWN

Lackdoctor napisał/a:
JAROGTS napisał/a:
jak na szkoleniu NOVOL dostanĂŞ w ÂłapĂŞ SATE

Na szkoleniu bardzo fajnie widaĂŚ kto lakieruje a kto tylko bajeruje na forum... :cool:

PopatrzĂŞ i poznam naszych forumowych mistrzĂłw lakiernictwa.

Ja siê za mistrza nie uwa¿am , dopiero siê uczê ;) Mam nadziejê ¿e dzieki szkoleniu podniose swoje umiejêtnoœÌi i bedê móg³ popracowaÌ w NOVOL-u na PRO sprzêcie:D .2 plus ¿e poznam LACKDOCTORA:p

Lackdoctor 
Wysłany: 2012-03-08, 21:59   
0
UP DOWN

JAROGTS napisał/a:
plus Âże poznam LACKDOCTORA:p

Eee tam.
Ale ja was poznam i piwka sie chetnie napijemy.
Ja wÂłasnie z tych teoretykĂłw jestem ;P ;P ;P a nie mistrzĂłw. ^^ Powaga :cool:

Jak to w reklamie WIFI EXPRESS -- duÂżo pisze, maÂło robi.. hehe.

juny 
Wysłany: 2012-03-20, 20:44   
0
UP DOWN

Witam.
KupiÂłem sobie Sico Bronze i mam maÂły problem mianowicie nie mogĂŞ odkrĂŞciĂŚ dyszy czy to normalnie i odkrĂŞcaĂŚ na siÂłe czy macie na to jakiÂś sposĂłb??

diablo74 
Wysłany: 2012-03-20, 21:01   
0
UP DOWN

po co chcesz to odkrĂŞcaĂŚ mi kiedyÂś przy takim cudaku pĂŞkÂł korpus przy odkrĂŞcaniu dyszy jak czyÂściĂŚ to przelej przez niego nitro w tĂŞ i z powrotem i musi wystarczyĂŚ pozdrawiam :)

Nokia 
Wysłany: 2012-03-20, 21:05   
0
UP DOWN

juny napisał/a:
Witam.
KupiÂłem sobie Sico Bronze i mam maÂły problem mianowicie nie mogĂŞ odkrĂŞciĂŚ dyszy czy to normalnie i odkrĂŞcaĂŚ na siÂłe czy macie na to jakiÂś sposĂłb??

Cos malo si³y masz, albo w z³¹ strone krecisz. Musi sie dac rozkrecic.
A jak nie da rady wgl. to :
ImadÂło, miedzy Âłapy 2 deseczki, miedzy desseczki pistolet, dokrec ino bez przesady, i odkrecaj.

Mastiff
Wysłany: 2012-04-15, 21:21   
0
UP DOWN

hehe ludziska, kupiÂłem SATE DLA UBOGICH :D czyli bronze, i jak na czÂłeka ktĂłry nie ma pojĂŞcia o lakierowaniu, jestem zadowolony z pow podklÂładu akrylowego (dysza 1.4 rp) przy czymÂś lepszym chyba bym zemdlaÂł ^^

juny 
Wysłany: 2012-04-15, 22:24   
0
UP DOWN

hehe ja na swojego nie narzekam narazie pomalowaÂł alufelgi i jeszcze chyba bedzie malowaÂł zderzak :)
Jak za te pieniÂądze super cacko :)

g_marker 
Wysłany: 2012-05-17, 20:20   
0
UP DOWN
Crazy_Peon

mam gdzieÂś tÂą bronze po poprzednim lakierniku, Âświeci siĂŞ Âładnie, ale wszystko zatkane nie nadaje siĂŞ do jakiejkolwiek pracy, z sico mam pistolet do malowania Âżelem kabiny 2,5 dysza jakiÂś rp, bo jak te speedy kupowaÂłem do kabiny malowania to w myciu schodziÂła z niego farba, Âśmieszne to nawet byÂło, jak jest to nowe to dajĂŞ rade potem siĂŞ te pokrĂŞtÂła od szerokoÂści same siĂŞ ustawiajÂą jak chcÂą, jak ktoÂś dba o sprzĂŞt to posÂłuÂży zanim siĂŞ wytÂłucze.

Fragles
Wysłany: 2012-05-28, 22:03   
0
UP DOWN

PsikaÂłem sikami dwoma, kupione po pochlebnych opiniach z for 2-3miechy codziennego malowania i Âśmietnik zaczĂŞÂły puszczaĂŚ powietrze i farbĂŞ majÂą strasznie badziewne kubki ale w miarĂŞ dobrze malowaÂły .
aurita ma w¹ziutki strumieù nadaje siê do malowania rurek w dodatku ma dyszê wkrêcan¹ w prawo a nasadê w lewo ca³kowita pomy³ka jedno wkrêcasz to drugie siê odkrêca za szerokoœÌ strumienia i tragiczny kubek który pêcznieje od rozpuszczalników dyskwalifikacja.
Fobo strasznie nierówno maluje z przebiegiem bardzo mu siê to nasila doœÌ w¹ski strumieù ca³kowicie nie radzi sobie z gêstszym towarem zaczyna przerywaÌ za to kubek ma dobry.
Expert tragiczna atomizacja widaÌ jak pluje kroplami po jakimœ czasie zacz¹³ ³apaÌ gdzieœ lewe powietrze i przerywaÌ.
K2 Od roku psikam nim podk³ady jest u¿ywany praktycznie codziennie chyba najszerszy strumieù z tanich bubli jakie mia³em do tej pory w rêku a mia³em tego trochê, spokojnie mo¿na k³aœÌ podk³ad na g³adziutko w kosmos wali sporo materia³u podobnie zreszt¹ jak reszta wspomnianych, dobry jakoœciowo kubek, k³ad³em nim te¿ akryle i klar radzi sobie du¿o lepiej od ww.
airgunsatrochê mnie zawiod³a doœÌ szybko puœci³a farbê po iglicy(ale ma serwis), strumieù nie za szeroki ale straty materia³u nie porównywalnie mniejsze od wymienionych wy¿ej u¿ywana jedynie do akryli kilka razy dla testu metalik klar radzi sobie, mycie za samo to dla mnie jest warta zakupu ³adnie z niej schodzi farba sporo miejsca za dysz¹ dobry kubek jakoœÌ natrysku o wiele lepsza od wszystkich wymienionych.

By³y jeszcze jakieœ ale ju¿ dawno posz³y w zapomnienie zaskoczy³a mnie jedynie trwa³oœÌ pistoletu k2 rok bez awarii prze¿y³ bez awaryjnie airgunse ma od niej sporo szerszy strumieù i maluje do tej pory gdyby tylko nie ³adowa³ tyle towaru w powietrze by³ by bardzo ok, chocia¿ na tle reszty wypada bardzo dobrze.

wieslawt.1000 
Wysłany: 2012-06-30, 23:10   
0
UP DOWN
wieslawt.1000

ZainteresowaÂł mnie ten model, bo to jest komplet Stanleya i w dodatku dobry do mycia. Co sÂądzicie?

chudson
Wysłany: 2012-07-01, 01:32   
0
UP DOWN

mi to nie wyglÂąda na Âżadnego stanleya , ktoÂś sobie nazwe dorzuciÂł do chiĂąszczyzny. Wszystkie komplety pistolet + do pompowania + do konserwacji + do dmuchania + spirala wyglÂądajÂą tak samo czyli CHINY .

Dumel19
Wysłany: 2012-07-01, 02:02   
0
UP DOWN

chudson napisał/a:
mi to nie wyglÂąda na Âżadnego stanleya , ktoÂś sobie nazwe dorzuciÂł do chiĂąszczyzny. Wszystkie komplety pistolet + do pompowania + do konserwacji + do dmuchania + spirala wyglÂądajÂą tak samo czyli CHINY .

chiny i to bardzo sÂłabe, mĂłj tata kupiÂł kiedyÂś taki zestaw i po bodajze jakichÂś dwĂłch malowaniach przyczepy miotÂła laÂła tylko gĂłra, nawet do podkÂładu sie nie nadawaÂł, mam jeszcze chyba tylko pistolet do ropowania bo reszta sie rozleciaÂła ;) na alledrogo szukaj Panie . pozdrawiam.

stux
Wysłany: 2012-07-10, 09:29   
0
UP DOWN

Witam wszystkich,

mam szybkie pytanie, bo nie uda³o mi siê znaleŸÌ jednoznacznej odpowiedzi

Czy SICO Bronze RP ofertowany na allegro to jest to samo co HP ?

Kompresor 50l, chcĂŞ pomalowaĂŚ blotnik w czarnym akrylu

- jaka dyszĂŞ wybraĂŚ 1,3 czy 1,4 ? (ma to jakieÂś znaczenie w moim przypadku)

Do podkÂładu wystarczy wybraĂŚ jakieÂś FOBO HP z dyszÂą 1,7?

Sw.Piotrek 
Wysłany: 2012-07-10, 15:40   
0
UP DOWN

Wszyscy zgodnie piszÂą Âże Sriko, SraÂłrita, Srobo to jedno wielkie g@wno.
Pomimo tego nadal sÂą chĂŞtni na te pistolety.
Podziwiam, podziwiam.

Simon 
Wysłany: 2012-07-10, 16:38   
0
UP DOWN
inÂż

kup bronze rp z dyszÂą 1,3

diablo74 
Wysłany: 2012-07-10, 19:30   
0
UP DOWN

ja bym radziÂł 1.4 bo z klarem moÂże byĂŚ problem

Lackdoctor 
Wysłany: 2012-07-10, 20:08   
0
UP DOWN

diablo74 napisał/a:
1.4 bo z klarem moÂże byĂŚ problem

Ja radzĂŞ 1.3 bo z baza bĂŞdzie problem.

diablo74 
Wysłany: 2012-07-10, 22:13   
0
UP DOWN

Lackdoctor napisał/a:
diablo74 napisał/a:
1.4 bo z klarem moÂże byĂŚ problem

Ja radzĂŞ 1.3 bo z baza bĂŞdzie problem.

tak czy siak bĂŞdzie problem :D

PROJEKTER
Wysłany: 2012-07-11, 09:44   
0
UP DOWN

Jedyne wyjÂście zaraz po pierwszym lakierowaniu SRICO w kolorze sraczki, a czasami nawet po wyjĂŞciu go z pudeÂłka :

http://www.youtube.com/watch?v=kwDohJ6nNrc

juny 
Wysłany: 2012-07-11, 09:48   
0
UP DOWN

Ja mam to sico bronze 1.3 rp
I klar idzie bez problemu ;P

PROJEKTER
Wysłany: 2012-07-11, 12:32   
0
UP DOWN

Doroœniesz do lakierowania samochodów ... zobaczysz ró¿nice ... najpierw ciê zatka ... potem zmienisz zdanie ... niestety ju¿ ze wstydem za wczeœniej napisane posty ^^

juny 
Wysłany: 2012-07-11, 16:47   
0
UP DOWN

MoÂże i tak ale jak narazie dzisiaj malowaÂłem zderzak i efekt caÂłkiem zadowalajÂący :D

PROJEKTER
Wysłany: 2012-07-12, 22:00   
0
UP DOWN

Kogo zadowalaj¹cy ? ^^ .... wiem wiem zderzak by³ czarny jest w kolorze wiêc jest git ... ale za pistolet przep³aci³eœ 50 z³ ... za 12 z³ mia³byœ taki z zestawu do pompowania kó³ i równie zadowalaj¹c efekt malowania ;)

juny 
Wysłany: 2012-07-12, 23:19   
0
UP DOWN

Haha to daj mi 1500zÂł sobie kupie Sate :D
WyÂśmiewac siĂŞ kaÂżdy umie ale nikt nie doÂłoÂży :D hehe

PROJEKTER
Wysłany: 2012-07-13, 11:05   
0
UP DOWN

Zarób sobie .... i nie wypisuj pier dó³ :tak: Kolejny roszczeniowiec siê znalaz³. ^^

Cz³eku ... SICO to gó wno. Chcesz to s³uchaj madrych rad nie chcesz to siê dalej mêdrkuj jak wszyscy ci co potem musieli siê zamkn¹Ì bo siê za g³oœno "buldoczyli" ... albo ci co chwalili jak TY i musieli przyznaÌ ¿e pope³nili b³¹d .... jak ten szajs rozpad³ im siê rekach. Cena Czyni Cuda i zawsze dzia³a jak lep na frajer. Wpad³eœ jak wielu przed tob¹ i kilka tysiêcy po tobie ^^

I raczej pamiĂŞtaj Âże to nie moje zmartwienie czy Ty jesteÂś bogaty, czy biedny ? staĂŚ ciĂŞ czy nie staĂŚ na coÂś co dziaÂła ?.Nie wiem - moÂże przestaĂą tyle ÂżreĂŚ to zaoszczĂŞdzisz na jakieÂś lepsze narzĂŞdzia pracy. :spoko:

CaÂły ten temat jest z zaÂłoÂżenia Durny. Nie ma pistoletĂłw dla amatorĂłw i zawodowcĂłw. SÂą tylko takie ktĂłre nadajÂą siĂŞ do realizacja jakiegoÂś zadania albo siĂŞ do tego nie nadajÂą . To samo z granicÂą ceny. Jak pistolet do 100 zÂł tzn Âże SATA juÂż nie, nawet jak ktoÂś zechce jÂą za tyle sprzedaĂŚ ?

Co to w ogĂłle jest za granica 100 zÂł ? Pistolet moÂże kosztowaĂŚ 900 zÂł i byĂŚ gĂłw..no wart w przypadku refinishu ... i 50 zÂł i Âświetnie siĂŞ nadawaĂŚ do lakierowania mebli ogrodowych raz w roku.

DoroÂśniesz dzieciaku - zrozumiesz. :tak:

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Pomoc dla amatorĂłw

Odpowiedz do tematu