Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomość
lipagol 
Wysłany: 2012-10-02, 09:19   LAKIERY KAPCI !!!
0
UP DOWN

Mam oferte w bardzo dobrej cenie na lakiery bezbarwne
Kapci 3300 (szybki) i Kapci 888 (normal)
Czy ktos malowal tymi lakierami i jak one sie zachowuja bo slyszalem dosc dobre opinie na ich temat. Podobno rewelacja dla garazowcow.

PROJEKTER
Wysłany: 2012-10-02, 10:10   
0
UP DOWN

No jak rekomendacjĂŞ producenta Âże to "rewelacja dla garaÂżowcĂłw" to bierz cysternĂŞ kolejowÂą i siĂŞ nie zastanawiaj :spoko:

lipagol 
Wysłany: 2012-10-02, 10:41   
0
UP DOWN

a kto powiedzial ze to rekomendacja producenta ??? poprostu jest to opinia kilku osob co malowalo tymi lakierami. jezeli nie malowales to sie nie udzielaj bo pytanie bylo wyraznie postawione !!!

gugun 
Wysłany: 2012-10-02, 10:57   
0
UP DOWN

no PROJEKTER, co sie wpier...lasz :D
ja slyszalem tylko i cos mi swita ale osobiscie nie mialem tej "przyjemnosci" uzyc sobie produktow

telo
Wysłany: 2012-10-04, 23:14   
0
UP DOWN

ja miaÂłem do czynienia z tymi lakierami, 3300 szybki i na zimowe pory i warunki garaÂżowe bardzo dobry, 888 normal tez spokojnie daje rade w garaÂżu wyglad lepszy niz 3300,oba lakiery bezpieczne ( maÂło zaciekowe), nie gazujÂą,nie oczkujÂą itp.polerowanie bezproblemowe, dwa rodzaje utwrdzacza 651 normal i 652 fast :spoko:

Dumel19
Wysłany: 2012-10-04, 23:42   
0
UP DOWN

Kapci 3300 polecam, nawet moja airgunsa sobie z nim radzi, i opis jak kolega powyzej, nawiasem maluje w garaÂżu :spoko: czasami na podwĂłrku, to dla podwĂłrkowcĂłw teÂż jest ten lakierek w sam raz ;P

PROJEKTER
Wysłany: 2012-10-05, 09:00   
+1
UP DOWN

... i dla ogrodników do malowania p³otów, i rolników do odnowienia maszyn rolniczych ... rusz troszkê g³ówk¹ dzieciaku @lipagolu zanim napiszesz jakiœ post bo jak wyjeb a³eœ rekomendacje dla tych KAPCI to a¿ siê nie chce tego dotykaÌ ... "rewelacja dla gara¿owców" ^^ .... co jeszcze dodasz ... ¿e œwietnie siê rozk³ada z dyszy 2,0 SICO w kolorze sraczki ?.

CzÂłowieku MYÂŚL ... potem buduj zdania !

Dystrybutor tego produktu powinien ci daĂŚ zÂłoty medal za reklamĂŞ ^^ ^^ ^^ . Jedna opinia zachwyconego uÂżytkownika i juÂż jest w szufladzie z tanim syfem :x: .

Dumel19
Wysłany: 2012-10-05, 09:58   
+1
UP DOWN

i prosze PROJEKTER, wyczerpaÂł temat :D :spoko: KAPCI jest do du py :D od dziÂś go nie kupuje :spoko:

PROJEKTER
Wysłany: 2012-10-05, 10:06   
0
UP DOWN

Ja tylko @Dumel19 pod¹¿y³em za doskona³¹ rekomendacj¹ @lipagol ....Wy czasami jak doje biecie bez namys³u z³ot¹ myœl na publicznym forum to gacie z dupy spadaj¹ .... a nie tylko KAPCIe ^^ .

Dumel19
Wysłany: 2012-10-05, 10:11   
0
UP DOWN

hehehehe dobre ale PROJEKTER :spoko: , musze Ci cos napisaĂŚ,

SARKAZM-odmiana ironii, szczegĂłlnie silnie zdeterminowana przez negatywne nastawienie wobec atakowanych opinii i postaw; drwiÂący, szyderczy sposĂłb mĂłwienia, bĂŞdÂący wyrazem rozgoryczenia i rozdraÂżnienia, majÂący ugodziĂŚ adresata.
:spoko:

PROJEKTER
Wysłany: 2012-10-06, 15:10   
0
UP DOWN

SARKAZM to spotĂŞgowana ironia. Prosto i na temat. ... dobrze Âże mi uÂświadomiÂłeÂś co chciaÂłem napisaĂŚ miĂŞdzy sÂłowami ... Nie zdawaÂłem sobie sprawy, Âże jestem niegrzeczny :shock: MyÂślaÂłem Âże to kulturalna wypowiedÂź :

PROJEKTER napisał/a:
Wy czasami jak doje biecie bez namysÂłu zÂłotÂą myÂśl na publicznym forum to gacie z dupy spadajÂą .... a nie tylko KAPCIe.

... Jednak zaczekam z opiniÂą na temat BABMOSZY do merytorycznego rozwoju temat ... ChciaÂłbym ÂżebyÂście moÂże zaczĂŞli od oceny gĂŞstoÂści tego atrakcyjnego cenowo produktu .... bo to rzadka i niespotykana jak dotÂąd sztuczka handlowa ... niÂższa cena markowego lakieru po dodaniu do niego rozcieĂączalnika i zmianie nazwy, lub dodaniu czegoÂś w stylu ECONOMI ^^ .... ale zaczekam zaczekam niech siĂŞ temat rozwinie jak czerwony dywan przed rozdaniem OscarĂłw :spoko: .

lipagol 
Wysłany: 2012-10-08, 11:51   
-3
UP DOWN

.......cenzura.........

Robertlodz09 
Wysłany: 2012-10-08, 13:04   
0
UP DOWN

lipagol napisał/a:
.......cenzura.........

No teraz to kolego daÂłeÂś pokaz kultury wiedzy i obycia na forum ^^ pewnie z wraÂżenia
i "mocy" tego Twojego "przekazu" koledze Projekterowi spadnÂą albo opadnÂą ......
...... Kapcie ^^
Ciekaw jestem czy podobnie zareagujesz jak TwĂłj post przeczyta (i nagrodzi) ktĂłryÂś z naszych moderatorĂłw ;)
MiÂłego dnia kolego ^^

ps. mam pytanie ;)
- czy kolega jest "zarobkujÂącym amatorem"? jeÂśli tak to wszystko juÂż jest jasne :tak: :D

teac27 
Wysłany: 2012-10-08, 15:24   
0
UP DOWN

a ja dziĂŞki Projektorowi i jego wypowiedzi ,,Âższa cena markowego lakieru po dodaniu do niego rozcieĂączalnika i zmianie nazwy, lub dodaniu czegoÂś w stylu ECONOMI'' wiem dlaczego szpachel z 4max jest tak tania i rzadsza od novola ... bo miaÂłem obie obok siebie i teraz juz wiem jak to dziaÂła :) WiĂŞc dziĂŞkujĂŞ :)

Lipagol - Ahhh ta Twoja ogromna siÂła przekazu :D fiu fiu :D

Siekiera
Wysłany: 2012-10-08, 18:35   
0
UP DOWN

A ja tam kolego lipagol, jestem ciekaw tych materia³ów i chêtnie bym potestowa³. Ju¿ nie jedna ma³a firma pokaza³a, ¿e mo¿e zrobiÌ coœ dobrego

teac27 
Wysłany: 2012-10-08, 20:06   
0
UP DOWN

jakie to byÂły firmy ? :) teÂż pytam z ciekawoÂści :)

Chali68
Wysłany: 2012-10-08, 20:25   
0
UP DOWN

To byÂły firmy "maÂłe" i "dobre". Pozdr.

Siekiera
Wysłany: 2012-10-08, 20:58   
0
UP DOWN

Chali68 napisał/a:
To byÂły firmy "maÂłe" i "dobre". Pozdr.

Wyj¹³eœ mi to z ust :paw:

:D

teac27 
Wysłany: 2012-10-08, 21:00   
0
UP DOWN

:help:

PROJEKTER
Wysłany: 2012-10-09, 09:55   
0
UP DOWN

Ja teÂż bym chĂŞtnie poczytaÂł rzeczowe wypowiedzi na temat produktu .... nie koniecznie maÂłej firmy bo jak na razie nie wiadomo do koĂąca czy to jakaÂś kolejna sztuczka duÂżego producenta, czy nowy wytwĂłrca .... SIKKENS, SPIEC HECKER, STANDOX, GLASURIT i wiele, wiele innych mocarzy to tylko nazwy handlowe na puszkach.

Oficjalnie jest jeden dystrybutor w Polsce. To moÂże on rozlewa to w piwnicy i dodaje rozcieĂączalnik ^^ ? ... a moÂże te Kapcie to bĂŞdzie hit nadchodzÂącej zimy .... bo rekomendacja na wstĂŞpie tematu jest rewelacyjna :

lipagol napisał/a:
Podobno rewelacja dla garazowcow.

... w sumie nie ma siê co dziwiÌ ... Rano "pobuda" i do roboty na dó³ w .... kapciach ^^

Lackdoctor 
Wysłany: 2012-10-09, 09:59   
0
UP DOWN

PROJEKTER napisał/a:
... w sumie nie ma siê co dziwiÌ ... Rano "pobuda" i do roboty na dó³ w .... kapciach

No to jeszcze trochĂŞ a uroÂśnie nam ... duÂży gracz na tynku kabaretowym.
Pod wydrwi kapciem. ^^

lipagol 
Wysłany: 2012-10-09, 10:30   kapci
-1
UP DOWN

zapraszan na strone KAPCI
i nie jest to wcale mala firma
http://www.kapci.com/

[ Dodano: 2012-10-09, 10:37 ]
do PROJEKTER ....
w piwnicy to ty pewnie te swoje projekty robisz przy kawie i w ciepÂłych Kapciach
:)

teac27 
Wysłany: 2012-10-09, 11:55   
0
UP DOWN

We work in close relationship with our customers to find inventive and cost-effective - a widaĂŚ widaĂŚ :D

lipagol 
Wysłany: 2012-10-09, 12:18   
0
UP DOWN

Lakier zakupiony.... DaÂłem na testy moim 2 lakiernikom na warsztacie jako markowy produkt zeby sie nie zniechecali od poczatku... dzisiaj malujÂą 2 auta takze jutro bedziemy mieli rozeznanie.

PROJEKTER
Wysłany: 2012-10-09, 16:03   
0
UP DOWN

To opisz to w miarĂŞ fachowo zwracajÂąc uwagĂŞ na te elementy ktĂłre dla kaÂżdego lakiernika sÂą istotne ;) ................ :spoko:

LAKIEROWANKO Strona Główna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Technologia i materiaÂły

Odpowiedz do tematu