Autor |
Wiadomość |
 |
lipagol
|
Wysłany: 2012-10-02, 09:19 LAKIERY KAPCI !!!
|
0
|
|
|
|
Mam oferte w bardzo dobrej cenie na lakiery bezbarwne
Kapci 3300 (szybki) i Kapci 888 (normal)
Czy ktos malowal tymi lakierami i jak one sie zachowuja bo slyszalem dosc dobre opinie na ich temat. Podobno rewelacja dla garazowcow. |
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wysłany: 2012-10-02, 10:10
|
0
|
|
|

|
No jak rekomendacjĂŞ producenta Âże to "rewelacja dla garaÂżowcĂłw" to bierz cysternĂŞ kolejowÂą i siĂŞ nie zastanawiaj |
_________________ Chcesz wiedzieĂŚ wiĂŞcej ? ... projekter@projekter.pl
 |
|
|
|
 |
lipagol
|
Wysłany: 2012-10-02, 10:41
|
0
|
|
|
|
a kto powiedzial ze to rekomendacja producenta ??? poprostu jest to opinia kilku osob co malowalo tymi lakierami. jezeli nie malowales to sie nie udzielaj bo pytanie bylo wyraznie postawione !!! |
|
|
|
 |
gugun
|
Wysłany: 2012-10-02, 10:57
|
0
|
|
|

|
no PROJEKTER, co sie wpier...lasz
ja slyszalem tylko i cos mi swita ale osobiscie nie mialem tej "przyjemnosci" uzyc sobie produktow |
|
|
|
 |
telo
|
Wysłany: 2012-10-04, 23:14
|
0
|
|
|
|
ja miaÂłem do czynienia z tymi lakierami, 3300 szybki i na zimowe pory i warunki garaÂżowe bardzo dobry, 888 normal tez spokojnie daje rade w garaÂżu wyglad lepszy niz 3300,oba lakiery bezpieczne ( maÂło zaciekowe), nie gazujÂą,nie oczkujÂą itp.polerowanie bezproblemowe, dwa rodzaje utwrdzacza 651 normal i 652 fast |
|
|
|
 |
Dumel19
|
Wysłany: 2012-10-04, 23:42
|
0
|
|
|
|
Kapci 3300 polecam, nawet moja airgunsa sobie z nim radzi, i opis jak kolega powyzej, nawiasem maluje w garaÂżu czasami na podwĂłrku, to dla podwĂłrkowcĂłw teÂż jest ten lakierek w sam raz |
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wysłany: 2012-10-05, 09:00
|
+1
|
|
|

|
... i dla ogrodników do malowania p³otów, i rolników do odnowienia maszyn rolniczych ... rusz troszkê g³ówk¹ dzieciaku @lipagolu zanim napiszesz jakiœ post bo jak wyjeb a³eœ rekomendacje dla tych KAPCI to a¿ siê nie chce tego dotykaÌ ... "rewelacja dla gara¿owców" .... co jeszcze dodasz ... ¿e œwietnie siê rozk³ada z dyszy 2,0 SICO w kolorze sraczki ?.
CzÂłowieku MYÂŚL ... potem buduj zdania !
Dystrybutor tego produktu powinien ci daĂŚ zÂłoty medal za reklamĂŞ . Jedna opinia zachwyconego uÂżytkownika i juÂż jest w szufladzie z tanim syfem . |
 |
|
|
|
 |
Dumel19
|
Wysłany: 2012-10-05, 09:58
|
+1
|
|
|
|
i prosze PROJEKTER, wyczerpaÂł temat KAPCI jest do du py od dziÂś go nie kupuje |
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wysłany: 2012-10-05, 10:06
|
0
|
|
|

|
Ja tylko @Dumel19 pod¹¿y³em za doskona³¹ rekomendacj¹ @lipagol ....Wy czasami jak doje biecie bez namys³u z³ot¹ myœl na publicznym forum to gacie z dupy spadaj¹ .... a nie tylko KAPCIe . |
 |
|
|
|
 |
Dumel19
|
Wysłany: 2012-10-05, 10:11
|
0
|
|
|
|
hehehehe dobre ale PROJEKTER , musze Ci cos napisaĂŚ,
SARKAZM-odmiana ironii, szczegĂłlnie silnie zdeterminowana przez negatywne nastawienie wobec atakowanych opinii i postaw; drwiÂący, szyderczy sposĂłb mĂłwienia, bĂŞdÂący wyrazem rozgoryczenia i rozdraÂżnienia, majÂący ugodziĂŚ adresata.
|
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wysłany: 2012-10-06, 15:10
|
0
|
|
|

|
SARKAZM to spotĂŞgowana ironia. Prosto i na temat. ... dobrze Âże mi uÂświadomiÂłeÂś co chciaÂłem napisaĂŚ miĂŞdzy sÂłowami ... Nie zdawaÂłem sobie sprawy, Âże jestem niegrzeczny MyÂślaÂłem Âże to kulturalna wypowiedÂź :
PROJEKTER napisał/a: | Wy czasami jak doje biecie bez namysÂłu zÂłotÂą myÂśl na publicznym forum to gacie z dupy spadajÂą .... a nie tylko KAPCIe. |
... Jednak zaczekam z opiniÂą na temat BABMOSZY do merytorycznego rozwoju temat ... ChciaÂłbym ÂżebyÂście moÂże zaczĂŞli od oceny gĂŞstoÂści tego atrakcyjnego cenowo produktu .... bo to rzadka i niespotykana jak dotÂąd sztuczka handlowa ... niÂższa cena markowego lakieru po dodaniu do niego rozcieĂączalnika i zmianie nazwy, lub dodaniu czegoÂś w stylu ECONOMI .... ale zaczekam zaczekam niech siĂŞ temat rozwinie jak czerwony dywan przed rozdaniem OscarĂłw . |
 |
|
|
|
 |
lipagol
|
Wysłany: 2012-10-08, 11:51
|
-3
|
|
|
|
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wysłany: 2012-10-08, 13:04
|
0
|
|
|

|
lipagol napisał/a: | .......cenzura......... |
No teraz to kolego daÂłeÂś pokaz kultury wiedzy i obycia na forum pewnie z wraÂżenia
i "mocy" tego Twojego "przekazu" koledze Projekterowi spadnÂą albo opadnÂą ......
...... Kapcie
Ciekaw jestem czy podobnie zareagujesz jak TwĂłj post przeczyta (i nagrodzi) ktĂłryÂś z naszych moderatorĂłw
MiÂłego dnia kolego
ps. mam pytanie
- czy kolega jest "zarobkujÂącym amatorem"? jeÂśli tak to wszystko juÂż jest jasne |
|
|
|
 |
teac27
|
Wysłany: 2012-10-08, 15:24
|
0
|
|
|
|
a ja dziĂŞki Projektorowi i jego wypowiedzi ,,Âższa cena markowego lakieru po dodaniu do niego rozcieĂączalnika i zmianie nazwy, lub dodaniu czegoÂś w stylu ECONOMI'' wiem dlaczego szpachel z 4max jest tak tania i rzadsza od novola ... bo miaÂłem obie obok siebie i teraz juz wiem jak to dziaÂła WiĂŞc dziĂŞkujĂŞ
Lipagol - Ahhh ta Twoja ogromna siÂła przekazu fiu fiu |
|
 |
Siekiera
|
Wysłany: 2012-10-08, 18:35
|
0
|
|
|

|
A ja tam kolego lipagol, jestem ciekaw tych materia³ów i chêtnie bym potestowa³. Ju¿ nie jedna ma³a firma pokaza³a, ¿e mo¿e zrobiÌ coœ dobrego |
|
|
|
 |
teac27
|
Wysłany: 2012-10-08, 20:06
|
0
|
|
|
|
jakie to byÂły firmy ? teÂż pytam z ciekawoÂści |
|
 |
Chali68
|
Wysłany: 2012-10-08, 20:25
|
0
|
|
|
|
To byÂły firmy "maÂłe" i "dobre". Pozdr. |
|
|
|
 |
Siekiera
|
Wysłany: 2012-10-08, 20:58
|
0
|
|
|

|
Chali68 napisał/a: | To byÂły firmy "maÂłe" i "dobre". Pozdr. |
Wyj¹³eœ mi to z ust
|
|
|
|
 |
teac27
|
Wysłany: 2012-10-08, 21:00
|
0
|
|
|
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wysłany: 2012-10-09, 09:55
|
0
|
|
|

|
Ja teÂż bym chĂŞtnie poczytaÂł rzeczowe wypowiedzi na temat produktu .... nie koniecznie maÂłej firmy bo jak na razie nie wiadomo do koĂąca czy to jakaÂś kolejna sztuczka duÂżego producenta, czy nowy wytwĂłrca .... SIKKENS, SPIEC HECKER, STANDOX, GLASURIT i wiele, wiele innych mocarzy to tylko nazwy handlowe na puszkach.
Oficjalnie jest jeden dystrybutor w Polsce. To moÂże on rozlewa to w piwnicy i dodaje rozcieĂączalnik ? ... a moÂże te Kapcie to bĂŞdzie hit nadchodzÂącej zimy .... bo rekomendacja na wstĂŞpie tematu jest rewelacyjna :
lipagol napisał/a: | Podobno rewelacja dla garazowcow. |
... w sumie nie ma siê co dziwiÌ ... Rano "pobuda" i do roboty na dó³ w .... kapciach |
 |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wysłany: 2012-10-09, 09:59
|
0
|
|
|
|
PROJEKTER napisał/a: | ... w sumie nie ma siĂŞ co dziwiĂŚ ... Rano "pobuda" i do roboty na dó³ w .... kapciach |
No to jeszcze trochĂŞ a uroÂśnie nam ... duÂży gracz na tynku kabaretowym.
Pod wydrwi kapciem. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
 |
lipagol
|
Wysłany: 2012-10-09, 10:30 kapci
|
-1
|
|
|
|
zapraszan na strone KAPCI
i nie jest to wcale mala firma
http://www.kapci.com/
[ Dodano: 2012-10-09, 10:37 ]
do PROJEKTER ....
w piwnicy to ty pewnie te swoje projekty robisz przy kawie i w ciepÂłych Kapciach
|
|
|
|
 |
teac27
|
Wysłany: 2012-10-09, 11:55
|
0
|
|
|
|
We work in close relationship with our customers to find inventive and cost-effective - a widaĂŚ widaĂŚ |
|
 |
lipagol
|
Wysłany: 2012-10-09, 12:18
|
0
|
|
|
|
Lakier zakupiony.... DaÂłem na testy moim 2 lakiernikom na warsztacie jako markowy produkt zeby sie nie zniechecali od poczatku... dzisiaj malujÂą 2 auta takze jutro bedziemy mieli rozeznanie. |
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wysłany: 2012-10-09, 16:03
|
0
|
|
|

|
To opisz to w miarĂŞ fachowo zwracajÂąc uwagĂŞ na te elementy ktĂłre dla kaÂżdego lakiernika sÂą istotne ................ |
 |
|
|
|