Szukaj FAQ Album

Autor Wiadomo¶æ
lipagol 
Wys³any: 2012-10-02, 09:19   LAKIERY KAPCI !!!
0
UP DOWN

Mam oferte w bardzo dobrej cenie na lakiery bezbarwne
Kapci 3300 (szybki) i Kapci 888 (normal)
Czy ktos malowal tymi lakierami i jak one sie zachowuja bo slyszalem dosc dobre opinie na ich temat. Podobno rewelacja dla garazowcow.

PROJEKTER
Wys³any: 2012-10-02, 10:10   
0
UP DOWN

Pomóg³: 15 razy
Sk±d: MODULAR - equipment
No jak rekomendacjê producenta ¿e to "rewelacja dla gara¿owców" to bierz cysternê kolejow± i siê nie zastanawiaj :spoko:

lipagol 
Wys³any: 2012-10-02, 10:41   
0
UP DOWN

a kto powiedzial ze to rekomendacja producenta ??? poprostu jest to opinia kilku osob co malowalo tymi lakierami. jezeli nie malowales to sie nie udzielaj bo pytanie bylo wyraznie postawione !!!

gugun 
Wys³any: 2012-10-02, 10:57   
0
UP DOWN

Pomóg³: 52 razy
Sk±d: kuj-pom
no PROJEKTER, co sie wpier...lasz :D
ja slyszalem tylko i cos mi swita ale osobiscie nie mialem tej "przyjemnosci" uzyc sobie produktow

telo
Wys³any: 2012-10-04, 23:14   
0
UP DOWN

Pomóg³: 1 raz
ja mia³em do czynienia z tymi lakierami, 3300 szybki i na zimowe pory i warunki gara¿owe bardzo dobry, 888 normal tez spokojnie daje rade w gara¿u wyglad lepszy niz 3300,oba lakiery bezpieczne ( ma³o zaciekowe), nie gazuj±,nie oczkuj± itp.polerowanie bezproblemowe, dwa rodzaje utwrdzacza 651 normal i 652 fast :spoko:

Dumel19
Wys³any: 2012-10-04, 23:42   
0
UP DOWN

Pomóg³: 5 razy
Sk±d: LKR
Kapci 3300 polecam, nawet moja airgunsa sobie z nim radzi, i opis jak kolega powyzej, nawiasem maluje w gara¿u :spoko: czasami na podwórku, to dla podwórkowców te¿ jest ten lakierek w sam raz ;P

PROJEKTER
Wys³any: 2012-10-05, 09:00   
+1
UP DOWN

... i dla ogrodników do malowania p³otów, i rolników do odnowienia maszyn rolniczych ... rusz troszkê g³ówk± dzieciaku @lipagolu zanim napiszesz jaki¶ post bo jak wyjeb a³e¶ rekomendacje dla tych KAPCI to a¿ siê nie chce tego dotykaæ ... "rewelacja dla gara¿owców" ^^ .... co jeszcze dodasz ... ¿e ¶wietnie siê rozk³ada z dyszy 2,0 SICO w kolorze sraczki ?.

Cz³owieku MY¦L ... potem buduj zdania !

Dystrybutor tego produktu powinien ci daæ z³oty medal za reklamê ^^ ^^ ^^ . Jedna opinia zachwyconego u¿ytkownika i ju¿ jest w szufladzie z tanim syfem :x: .

Dumel19
Wys³any: 2012-10-05, 09:58   
+1
UP DOWN

i prosze PROJEKTER, wyczerpa³ temat :D :spoko: KAPCI jest do du py :D od dzi¶ go nie kupuje :spoko:

PROJEKTER
Wys³any: 2012-10-05, 10:06   
0
UP DOWN

Ja tylko @Dumel19 pod±¿y³em za doskona³± rekomendacj± @lipagol ....Wy czasami jak doje biecie bez namys³u z³ot± my¶l na publicznym forum to gacie z dupy spadaj± .... a nie tylko KAPCIe ^^ .

Dumel19
Wys³any: 2012-10-05, 10:11   
0
UP DOWN

hehehehe dobre ale PROJEKTER :spoko: , musze Ci cos napisaæ,

SARKAZM-odmiana ironii, szczególnie silnie zdeterminowana przez negatywne nastawienie wobec atakowanych opinii i postaw; drwi±cy, szyderczy sposób mówienia, bêd±cy wyrazem rozgoryczenia i rozdra¿nienia, maj±cy ugodziæ adresata.
:spoko:

PROJEKTER
Wys³any: 2012-10-06, 15:10   
0
UP DOWN

SARKAZM to spotêgowana ironia. Prosto i na temat. ... dobrze ¿e mi u¶wiadomi³e¶ co chcia³em napisaæ miêdzy s³owami ... Nie zdawa³em sobie sprawy, ¿e jestem niegrzeczny :shock: My¶la³em ¿e to kulturalna wypowied¼ :

PROJEKTER napisa³/a:
Wy czasami jak doje biecie bez namys³u z³ot± my¶l na publicznym forum to gacie z dupy spadaj± .... a nie tylko KAPCIe.

... Jednak zaczekam z opini± na temat BABMOSZY do merytorycznego rozwoju temat ... Chcia³bym ¿eby¶cie mo¿e zaczêli od oceny gêsto¶ci tego atrakcyjnego cenowo produktu .... bo to rzadka i niespotykana jak dot±d sztuczka handlowa ... ni¿sza cena markowego lakieru po dodaniu do niego rozcieñczalnika i zmianie nazwy, lub dodaniu czego¶ w stylu ECONOMI ^^ .... ale zaczekam zaczekam niech siê temat rozwinie jak czerwony dywan przed rozdaniem Oscarów :spoko: .

lipagol 
Wys³any: 2012-10-08, 11:51   
-3
UP DOWN

.......cenzura.........

Robertlodz09 
Wys³any: 2012-10-08, 13:04   
0
UP DOWN

Pomóg³: 61 razy
Sk±d: £ód¿
lipagol napisa³/a:
.......cenzura.........

No teraz to kolego da³e¶ pokaz kultury wiedzy i obycia na forum ^^ pewnie z wra¿enia
i "mocy" tego Twojego "przekazu" koledze Projekterowi spadn± albo opadn± ......
...... Kapcie ^^
Ciekaw jestem czy podobnie zareagujesz jak Twój post przeczyta (i nagrodzi) który¶ z naszych moderatorów ;)
Mi³ego dnia kolego ^^

ps. mam pytanie ;)
- czy kolega jest "zarobkuj±cym amatorem"? je¶li tak to wszystko ju¿ jest jasne :tak: :D

teac27 
Wys³any: 2012-10-08, 15:24   
0
UP DOWN

Sk±d: podkarpacie
a ja dziêki Projektorowi i jego wypowiedzi ,,¿sza cena markowego lakieru po dodaniu do niego rozcieñczalnika i zmianie nazwy, lub dodaniu czego¶ w stylu ECONOMI'' wiem dlaczego szpachel z 4max jest tak tania i rzadsza od novola ... bo mia³em obie obok siebie i teraz juz wiem jak to dzia³a :) Wiêc dziêkujê :)

Lipagol - Ahhh ta Twoja ogromna si³a przekazu :D fiu fiu :D

Siekiera
Wys³any: 2012-10-08, 18:35   
0
UP DOWN

Pomóg³: 10 razy
A ja tam kolego lipagol, jestem ciekaw tych materia³ów i chêtnie bym potestowa³. Ju¿ nie jedna ma³a firma pokaza³a, ¿e mo¿e zrobiæ co¶ dobrego

teac27 
Wys³any: 2012-10-08, 20:06   
0
UP DOWN

jakie to by³y firmy ? :) te¿ pytam z ciekawo¶ci :)

Chali68
Wys³any: 2012-10-08, 20:25   
0
UP DOWN

To by³y firmy "ma³e" i "dobre". Pozdr.

Siekiera
Wys³any: 2012-10-08, 20:58   
0
UP DOWN

Pomóg³: 10 razy
Chali68 napisa³/a:
To by³y firmy "ma³e" i "dobre". Pozdr.

Wyj±³e¶ mi to z ust :paw:

:D

teac27 
Wys³any: 2012-10-08, 21:00   
0
UP DOWN

:help:

PROJEKTER
Wys³any: 2012-10-09, 09:55   
0
UP DOWN

Ja te¿ bym chêtnie poczyta³ rzeczowe wypowiedzi na temat produktu .... nie koniecznie ma³ej firmy bo jak na razie nie wiadomo do koñca czy to jaka¶ kolejna sztuczka du¿ego producenta, czy nowy wytwórca .... SIKKENS, SPIEC HECKER, STANDOX, GLASURIT i wiele, wiele innych mocarzy to tylko nazwy handlowe na puszkach.

Oficjalnie jest jeden dystrybutor w Polsce. To mo¿e on rozlewa to w piwnicy i dodaje rozcieñczalnik ^^ ? ... a mo¿e te Kapcie to bêdzie hit nadchodz±cej zimy .... bo rekomendacja na wstêpie tematu jest rewelacyjna :

lipagol napisa³/a:
Podobno rewelacja dla garazowcow.

... w sumie nie ma siê co dziwiæ ... Rano "pobuda" i do roboty na dó³ w .... kapciach ^^

Lackdoctor 
Wys³any: 2012-10-09, 09:59   
0
UP DOWN

Pomóg³: 40 razy
PROJEKTER napisa³/a:
... w sumie nie ma siê co dziwiæ ... Rano "pobuda" i do roboty na dó³ w .... kapciach

No to jeszcze trochê a uro¶nie nam ... du¿y gracz na tynku kabaretowym.
Pod wydrwi kapciem. ^^

lipagol 
Wys³any: 2012-10-09, 10:30   kapci
-1
UP DOWN

zapraszan na strone KAPCI
i nie jest to wcale mala firma
http://www.kapci.com/

[ Dodano: 2012-10-09, 10:37 ]
do PROJEKTER ....
w piwnicy to ty pewnie te swoje projekty robisz przy kawie i w ciep³ych Kapciach
:)

teac27 
Wys³any: 2012-10-09, 11:55   
0
UP DOWN

We work in close relationship with our customers to find inventive and cost-effective - a widaæ widaæ :D

lipagol 
Wys³any: 2012-10-09, 12:18   
0
UP DOWN

Lakier zakupiony.... Da³em na testy moim 2 lakiernikom na warsztacie jako markowy produkt zeby sie nie zniechecali od poczatku... dzisiaj maluj± 2 auta takze jutro bedziemy mieli rozeznanie.

PROJEKTER
Wys³any: 2012-10-09, 16:03   
0
UP DOWN

To opisz to w miarê fachowo zwracaj±c uwagê na te elementy które dla ka¿dego lakiernika s± istotne ;) ................ :spoko:

LAKIEROWANKO Strona G³ówna » LAKIERNICTWO SAMOCHODOWE » Technologia i materia³y

Odpowiedz do tematu  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Skocz do: