Autor |
Wiadomo¶æ |
 |
lipagol
|
Wys³any: 2012-10-02, 09:19 LAKIERY KAPCI !!!
|
0
|
|
|
|
Mam oferte w bardzo dobrej cenie na lakiery bezbarwne
Kapci 3300 (szybki) i Kapci 888 (normal)
Czy ktos malowal tymi lakierami i jak one sie zachowuja bo slyszalem dosc dobre opinie na ich temat. Podobno rewelacja dla garazowcow. |
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wys³any: 2012-10-02, 10:10
|
0
|
|
|

Pomóg³: 15 razy Posty: 1837 Sk±d: MODULAR - equipment
|
No jak rekomendacjê producenta ¿e to "rewelacja dla gara¿owców" to bierz cysternê kolejow± i siê nie zastanawiaj |
_________________ Chcesz wiedzieæ wiêcej ? ... projekter@projekter.pl
 |
|
|
|
 |
lipagol
|
Wys³any: 2012-10-02, 10:41
|
0
|
|
|
|
a kto powiedzial ze to rekomendacja producenta ??? poprostu jest to opinia kilku osob co malowalo tymi lakierami. jezeli nie malowales to sie nie udzielaj bo pytanie bylo wyraznie postawione !!! |
|
|
|
 |
gugun
|
Wys³any: 2012-10-02, 10:57
|
0
|
|
|

Pomóg³: 52 razy Posty: 2819 Sk±d: kuj-pom
|
no PROJEKTER, co sie wpier...lasz
ja slyszalem tylko i cos mi swita ale osobiscie nie mialem tej "przyjemnosci" uzyc sobie produktow |
|
|
|
 |
telo
|
Wys³any: 2012-10-04, 23:14
|
0
|
|
|
Pomóg³: 1 raz Posty: 18
|
ja mia³em do czynienia z tymi lakierami, 3300 szybki i na zimowe pory i warunki gara¿owe bardzo dobry, 888 normal tez spokojnie daje rade w gara¿u wyglad lepszy niz 3300,oba lakiery bezpieczne ( ma³o zaciekowe), nie gazuj±,nie oczkuj± itp.polerowanie bezproblemowe, dwa rodzaje utwrdzacza 651 normal i 652 fast |
|
|
|
 |
Dumel19
|
Wys³any: 2012-10-04, 23:42
|
0
|
|
|
Pomóg³: 5 razy Posty: 397 Sk±d: LKR
|
Kapci 3300 polecam, nawet moja airgunsa sobie z nim radzi, i opis jak kolega powyzej, nawiasem maluje w gara¿u czasami na podwórku, to dla podwórkowców te¿ jest ten lakierek w sam raz |
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wys³any: 2012-10-05, 09:00
|
+1
|
|
|

|
... i dla ogrodników do malowania p³otów, i rolników do odnowienia maszyn rolniczych ... rusz troszkê g³ówk± dzieciaku @lipagolu zanim napiszesz jaki¶ post bo jak wyjeb a³e¶ rekomendacje dla tych KAPCI to a¿ siê nie chce tego dotykaæ ... "rewelacja dla gara¿owców" .... co jeszcze dodasz ... ¿e ¶wietnie siê rozk³ada z dyszy 2,0 SICO w kolorze sraczki ?.
Cz³owieku MY¦L ... potem buduj zdania !
Dystrybutor tego produktu powinien ci daæ z³oty medal za reklamê . Jedna opinia zachwyconego u¿ytkownika i ju¿ jest w szufladzie z tanim syfem . |
 |
|
|
|
 |
Dumel19
|
Wys³any: 2012-10-05, 09:58
|
+1
|
|
|
|
i prosze PROJEKTER, wyczerpa³ temat KAPCI jest do du py od dzi¶ go nie kupuje |
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wys³any: 2012-10-05, 10:06
|
0
|
|
|

|
Ja tylko @Dumel19 pod±¿y³em za doskona³± rekomendacj± @lipagol ....Wy czasami jak doje biecie bez namys³u z³ot± my¶l na publicznym forum to gacie z dupy spadaj± .... a nie tylko KAPCIe . |
 |
|
|
|
 |
Dumel19
|
Wys³any: 2012-10-05, 10:11
|
0
|
|
|
|
hehehehe dobre ale PROJEKTER , musze Ci cos napisaæ,
SARKAZM-odmiana ironii, szczególnie silnie zdeterminowana przez negatywne nastawienie wobec atakowanych opinii i postaw; drwi±cy, szyderczy sposób mówienia, bêd±cy wyrazem rozgoryczenia i rozdra¿nienia, maj±cy ugodziæ adresata.
|
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wys³any: 2012-10-06, 15:10
|
0
|
|
|

|
SARKAZM to spotêgowana ironia. Prosto i na temat. ... dobrze ¿e mi u¶wiadomi³e¶ co chcia³em napisaæ miêdzy s³owami ... Nie zdawa³em sobie sprawy, ¿e jestem niegrzeczny My¶la³em ¿e to kulturalna wypowied¼ :
PROJEKTER napisa³/a: | Wy czasami jak doje biecie bez namys³u z³ot± my¶l na publicznym forum to gacie z dupy spadaj± .... a nie tylko KAPCIe. |
... Jednak zaczekam z opini± na temat BABMOSZY do merytorycznego rozwoju temat ... Chcia³bym ¿eby¶cie mo¿e zaczêli od oceny gêsto¶ci tego atrakcyjnego cenowo produktu .... bo to rzadka i niespotykana jak dot±d sztuczka handlowa ... ni¿sza cena markowego lakieru po dodaniu do niego rozcieñczalnika i zmianie nazwy, lub dodaniu czego¶ w stylu ECONOMI .... ale zaczekam zaczekam niech siê temat rozwinie jak czerwony dywan przed rozdaniem Oscarów . |
 |
|
|
|
 |
lipagol
|
Wys³any: 2012-10-08, 11:51
|
-3
|
|
|
|
|
|
|
 |
Robertlodz09
|
Wys³any: 2012-10-08, 13:04
|
0
|
|
|

Pomóg³: 61 razy Posty: 3387 Sk±d: £ód¿
|
lipagol napisa³/a: | .......cenzura......... |
No teraz to kolego da³e¶ pokaz kultury wiedzy i obycia na forum pewnie z wra¿enia
i "mocy" tego Twojego "przekazu" koledze Projekterowi spadn± albo opadn± ......
...... Kapcie
Ciekaw jestem czy podobnie zareagujesz jak Twój post przeczyta (i nagrodzi) który¶ z naszych moderatorów
Mi³ego dnia kolego
ps. mam pytanie
- czy kolega jest "zarobkuj±cym amatorem"? je¶li tak to wszystko ju¿ jest jasne |
|
|
|
 |
teac27
|
Wys³any: 2012-10-08, 15:24
|
0
|
|
|
Pomóg³: 1 raz Posty: 155 Sk±d: podkarpacie
|
a ja dziêki Projektorowi i jego wypowiedzi ,,¿sza cena markowego lakieru po dodaniu do niego rozcieñczalnika i zmianie nazwy, lub dodaniu czego¶ w stylu ECONOMI'' wiem dlaczego szpachel z 4max jest tak tania i rzadsza od novola ... bo mia³em obie obok siebie i teraz juz wiem jak to dzia³a Wiêc dziêkujê
Lipagol - Ahhh ta Twoja ogromna si³a przekazu fiu fiu |
|
 |
Siekiera
|
Wys³any: 2012-10-08, 18:35
|
0
|
|
|

Pomóg³: 10 razy Posty: 988
|
A ja tam kolego lipagol, jestem ciekaw tych materia³ów i chêtnie bym potestowa³. Ju¿ nie jedna ma³a firma pokaza³a, ¿e mo¿e zrobiæ co¶ dobrego |
|
|
|
 |
teac27
|
Wys³any: 2012-10-08, 20:06
|
0
|
|
|
|
jakie to by³y firmy ? te¿ pytam z ciekawo¶ci |
|
 |
Chali68
|
Wys³any: 2012-10-08, 20:25
|
0
|
|
|
|
To by³y firmy "ma³e" i "dobre". Pozdr. |
|
|
|
 |
Siekiera
|
Wys³any: 2012-10-08, 20:58
|
0
|
|
|

Pomóg³: 10 razy Posty: 988
|
Chali68 napisa³/a: | To by³y firmy "ma³e" i "dobre". Pozdr. |
Wyj±³e¶ mi to z ust
|
|
|
|
 |
teac27
|
Wys³any: 2012-10-08, 21:00
|
0
|
|
|
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wys³any: 2012-10-09, 09:55
|
0
|
|
|

|
Ja te¿ bym chêtnie poczyta³ rzeczowe wypowiedzi na temat produktu .... nie koniecznie ma³ej firmy bo jak na razie nie wiadomo do koñca czy to jaka¶ kolejna sztuczka du¿ego producenta, czy nowy wytwórca .... SIKKENS, SPIEC HECKER, STANDOX, GLASURIT i wiele, wiele innych mocarzy to tylko nazwy handlowe na puszkach.
Oficjalnie jest jeden dystrybutor w Polsce. To mo¿e on rozlewa to w piwnicy i dodaje rozcieñczalnik ? ... a mo¿e te Kapcie to bêdzie hit nadchodz±cej zimy .... bo rekomendacja na wstêpie tematu jest rewelacyjna :
lipagol napisa³/a: | Podobno rewelacja dla garazowcow. |
... w sumie nie ma siê co dziwiæ ... Rano "pobuda" i do roboty na dó³ w .... kapciach |
 |
|
|
|
 |
Lackdoctor
|
Wys³any: 2012-10-09, 09:59
|
0
|
|
|
Pomóg³: 40 razy Posty: 3753
|
PROJEKTER napisa³/a: | ... w sumie nie ma siê co dziwiæ ... Rano "pobuda" i do roboty na dó³ w .... kapciach |
No to jeszcze trochê a uro¶nie nam ... du¿y gracz na tynku kabaretowym.
Pod wydrwi kapciem. |
_________________ Strona mojego znajomego w Belgii... mówi po naszemu. Bardzo fajne furki, bardzo ró¿ne ceny, nowe okazje praktycznie codziennie.
http://home.mobile.de/AUTOS-PAGNAER#ses |
|
|
|
 |
lipagol
|
Wys³any: 2012-10-09, 10:30 kapci
|
-1
|
|
|
|
zapraszan na strone KAPCI
i nie jest to wcale mala firma
http://www.kapci.com/
[ Dodano: 2012-10-09, 10:37 ]
do PROJEKTER ....
w piwnicy to ty pewnie te swoje projekty robisz przy kawie i w ciep³ych Kapciach
|
|
|
|
 |
teac27
|
Wys³any: 2012-10-09, 11:55
|
0
|
|
|
|
We work in close relationship with our customers to find inventive and cost-effective - a widaæ widaæ |
|
 |
lipagol
|
Wys³any: 2012-10-09, 12:18
|
0
|
|
|
|
Lakier zakupiony.... Da³em na testy moim 2 lakiernikom na warsztacie jako markowy produkt zeby sie nie zniechecali od poczatku... dzisiaj maluj± 2 auta takze jutro bedziemy mieli rozeznanie. |
|
|
|
 |
PROJEKTER
|
Wys³any: 2012-10-09, 16:03
|
0
|
|
|

|
To opisz to w miarê fachowo zwracaj±c uwagê na te elementy które dla ka¿dego lakiernika s± istotne ................ |
 |
|
|
|