Autor |
Wiadomość |
 |
Erni
|
Wysłany: 2011-11-11, 22:56 erni'ego
|
0
|
|
|
|
na raty, z dlugimi przerwami, chyba nie to dokładnie miało wyjść...
Obraz.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 110 raz(y) 232,7 KB |
|
_________________ "Są dwie rzeczy nieskończone - wszechświat i głupota ludzka, ale co do tego pierwszego nie jestem pewien"-A.E |
|
|
|
 |
kohs_dna
|
Wysłany: 2011-11-12, 16:07
|
0
|
|
|
Kohstylez
|
Jak dla mnie elegancko Motyw, projekt z jakiejs dziarki ? Jak bys zapodal oko z jakiegos koloru to by dalo mocy Ale ogulnie klasa |
|
|
|
 |
Erni
|
Wysłany: 2011-11-12, 16:33
|
0
|
|
|
|
elo, tak projekt dziary, niestety nie moj hehe. Wiem że wiekszość z forumowiczów machneła by go w parę godzin, ale chciałem naprawdę zrobić to od podstaw i dobrze i bez pośpiechu, od najjaśniejszych odcieni stopniowo do ciemniejszych i chyba na koniec przegiąłem z czernią Kolor w oko? zobaczymy jeszcze poprawię troszkę ten dym z paszczy bo troche go odpuściłem to może i coś z okiem spróbuje. A i z technicznych spraw to jest to jakieś prześcieradło pociągnięte emulsją. Farbki to maimeri i createx, aero: iwata hp-c i grafo t-1.
pozdro |
_________________ "Są dwie rzeczy nieskończone - wszechświat i głupota ludzka, ale co do tego pierwszego nie jestem pewien"-A.E |
|
|
|
 |
kohs_dna
|
Wysłany: 2011-11-12, 16:53
|
0
|
|
|
Kohstylez
|
Nie wazne w ile godzin dni itp wazny jest koncowy efakt , a ten projekcik jest elegancki jak dla mnie tzn Twoje wykonanie heh dymek jak by sie ciagnol dluzszy tak do gory bardziej za gorna szczena dodal by mocy tak mi sie wydaje |
|
|
|
 |
Erni
|
Wysłany: 2012-01-06, 23:03 amazonka
|
0
|
|
|
|
coś tam spłodziłem, ale to nadal nie to:
amazonka.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 99 raz(y) 443,73 KB |
|
|
|
|
 |
freezef1
|
Wysłany: 2012-01-07, 19:14
|
0
|
|
|
|
troche ma plaska facjate... |
|
|
|
 |
Erni
|
Wysłany: 2012-01-07, 21:28
|
0
|
|
|
|
to weź i pokaż jak powinna wyglądać
żarty
wiem, generalnie buźka masakrycznie wyszła, z początku machnąłem lekkim szarym i już się zniechęciłem, ale dokończyłem to. Jeszcze ze 20 takich i może będą mniej płaskie
freezef1 a jednak niektóre błędy wyłapujesz |
|
|
|
 |
freezef1
|
Wysłany: 2012-01-07, 22:12
|
0
|
|
|
|
Sorry man mialem slaby dzien glupio wyszlo... pokaze jak bede umial:P:P |
|
|
|
 |
Mcdevil
|
Wysłany: 2012-01-08, 01:19
|
0
|
|
|

|
Siema no cycki imponujące ,ciałko fajne
Skończona?
Jak nie, to obniż diadem i przeszczep trochę włosia na czoło. Na moje troche za wysokoie i głowa wygląda jajowato.
Może ale nie musi być ciut za duża. Może jeszcze poliki ale nie znam panny
Szablę bym wydłuzył, ale to widzi mnie się.
Pozdro
p.s jak mnie ze złościsz to zaproponuję ci jakieś uczesanie choś fryzjerem nie jestem. I sam mam problemy z tym. |
|
 |
Erni
|
Wysłany: 2012-01-08, 07:24
|
0
|
|
|
|
Mcdevil napisał/a: |
Skończona?
Jak nie, to obniż diadem i przeszczep trochę włosia na czoło. Na moje troche za wysokoie i głowa wygląda jajowato. |
miała być skończona, ale dobrze prawisz, nawet nie zwróciłem uwagi jakie jajo wyszło jeszcze się z nią pobawie, a to wszystko przez rzutnik (foliogram) im dłużej robie szkic tym bardziej się folia deformuje od ciepła, mimo iż ją obkleje do lustra i takie kwiatki wychodzą, że mi się kontury rozjeżdżają.
P.S. co do fryzury to ja preferuję potarganą
dzięki i pozdro |
|
|
|
 |
Erni
|
Wysłany: 2012-03-12, 23:16
|
0
|
|
|
|
format A4, trening przed czymś co być może niedługo nadejdzie...
Obraz 057.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 57 raz(y) 265,58 KB |
Obraz 056.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 49 raz(y) 258,04 KB |
|
|
|
|